Fru Strandh

Lördag efter jul
God Jul i efterskott! ;) Eller vad skriver man?
 
Har haft en mysigt julvecka med familj, släkt och sjukt mycket mat. Har fått massa fina julklappar och haft det skönt med ledigt från jobbet. Idag har jag ridit privatlektion med min kompis Bea på ridskolan. Fick ha en häst som heter Monkey Love av alla konstiga hästnamn, haha! Men han är trevlig. :) Sedan har vi skruvat ihop våra nattsduksbord från IKEA idag och det blev jättebra.
 
Jag har fått mängder med choklad i julklapp: After Eight, och en choklad-nalle av märke Lindt. Sen två Marabou Premium chokladkakor med mörk choklad - love it! Jag fick en liten modellhäst och pengar till ridlektion eller ridkläder. En tavla och ett par tofflor jag hade önskat mig. Fick också tofflor till gäster, en kökshandduk, servetter och en borste till bordsduken. Min mamma hade köpt sockor och stickat en halsduk till mig. Daniel och jag fick tillsammans en Blue Ray-spelare, en julkrubba att ha framme nästa år, en kartong med Lindt-choklad (ännu mer choklad!), en kokbok, en kruka och pengar att använda till vad vi vill. Från jobbet fick jag en linneduk eller liknande, haha, och sen fick vi en putstrasa från hyresvärden. ;) Och det var väl allt! Daniel fick lite annat själv också. Och detta var alltså saker från olika familjemedlemmar, så ni inte tror att jag har fått allt från en person.
 
Har ni haft en bra jul?
 
En av våra julgransdekorationer. :)
Julstädning
Idag håller vi på och storstädar hela lägenheten... Puh, vad mycket det finns att göra! Och sen ska vi slå in julklapparna också, men det är mest roligt tycker jag. :D

Kan inte riktigt fatta att det är julafton imorgon, det känns lite overkligt. Det är nog mest för att jag inte ska fira jul hemma med familjen imorgon och för att jag bor med Daniel i en liten lägenhet nu. I hus känns det som att det blir mer julstämmning, särskilt om det finns en öppen spis. Men jul blir det ju i alla fall! Ska försöka ta det lugnt sen ikväll och känna in julstämmningen ordentligt. ;)
Vår första julgran
Ursäkta att jag inte har skrivit på ett tag, det har varit ganska mycket i veckan. Nu äntligen har jag julledigt i två (!) hela veckor, så sjukt skönt!
 
Igår var vi och köpte en julgran och idag har vi pyntat den. Här ser ni resultatet! Det var lite svårt att hitta en bra julgran eftersom vi har så mycket snetak så det fick bli en kort och tjock en! Vänta bara tills vi har villa och kan ha en stor gran, mohaha...
 
Daniel börjar trassla upp den nyinköpta belysningen. Självklart ska katten vara med!
 
 
Här ser ni den första julgranen vi haft tillsammans! Silverglitter, guldstjärna i toppen, belysning, glittriga snöflingor och kulor i guld, rött och svart. Vi har köpt allt nytt utom de svarta kulorna som jag hade sen tidigare.
 
Vi har även köpt de här vansinnigt söta tomtarna som får bo bredvid granen. Jag är helt såld på just den här sortens tomte, har de överallt på mina julgrejer... Bordsunderlägg, julklappspapper och juletiketter! Och nu även under granen. :D