Fru Strandh

Fälttävlan och USA
 
Hej allihopa! Idag har jag suttit och slappat framför Tv:n för ovanlighetens skull - det är nämligen VM i fälttävlan. Och hör och häpna - det SÄNDS PÅ SVENSK TV! Woho! Än är inte undrens tid förbi, människor börjar få upp ögonen för att hästsporten faktiskt är en stor och populär sport. Hoppas att det fortsätter i den riktningen!
 
 
 
I veckan har jag ridit på riskolan, den nya ponnyn Muddi som ni ser på den svartvita bilden överst. Hon är jättemysig! Så synd att hon inte är stor häst bara, men det kanske är lika bra för då hade jag nog velat köpa henne. ;) Precis en häst i min smak! Framåt, lite nervig och har lika svårt att hålla sig still som jag. Ganska lydiga men ändå lite lagom utmaning att rida. Jag har vart så grymt sugen på att skaffa egen häst det senaste, men om jag är smart så borde jag vänta ett tag till... På nästa bild ser ni i alla fall medryttarhästen Baxter som jag var och red i torsdags. Vi galopperade ute på fälteten som var tröskade, jättehärligt!
 
 
Och så en sak till... I veckan fyllde jag i en ledighetsansökan, det har nämligen äntligen blivit bestämt att vi ska åka och hälsa på min syster i USA. :D Kommer bli så roligt! Vi har bokat resan och börjat planera. Vi kommer inte att vara där mer än en vecka visserligen, så man kanske inte hinner göra så mycket. Men bara att få träffa Ida igen efter flera månder gör det värt det! Det blir jag, Daniel och mina föräldrar som åker. Mina föräldrar stannar dock några dagar längre och tar en extra tripp till New York med syrran, men det blev lite för dyrt för oss så vi valde att boka ett tidigare flyg hem. :) Längtar!
Bröllop och bebis
 
Tänkte berätta lite om helgen bara. :) Igår så var vi på Öppet Hus för våra vänner Mia och Micke som gifte sig förra helgen! De valde att ha en mindre vigsel med familj och nära vänner ute vid havet, och sedan helgen efter öppna upp för alla som ville komma och gratulera. Visst är de fina? 
 
 
Och idag var vi på lite släktmiddag hos Daniels syster med familj. De har fått tillökning med en lillasyster, förra torsdagen föddes hon! Hur liten om omtålig som helst känns det som, jag vågar knappt klappa henne på kinden... ;)
 
 
Och Nathalie har alltså blivit storasyster! Hon är lite oförsiktig än, hon har inte lärt sig att "klappa fint" på varken människor, bebisar eller djur. Men det kommer väl snart får vi hoppas! Hon förstår nog inte att hon har fått en syster riktigt, hon är bara strax över ett år själv. Ska bli roligt att se dem växa upp tillsammans. :)
Avskedsmaskerad!
Har kommit hem från en riktigt härligt cellgrupp nu, vi är igång igen efter ett litet sommaruppehåll. Det regnar ute och man märker att sommaren går mot sitt slut. Men det gör inte mig något, jag gillar alla årstider och det är rätt skönt att komma igång med vardagen igen. Jag har jobbat i två veckor och imorgon börjar ridskolan igen.
 
 
 
Tänkte visa lite bilder från helgens maskerad som jag berättat om! Kan ni gissa vad vi är för några filmkaraktärer? Fick dessa två bilder skickade till mig av en kompis i kyrkan, Anton. Det var en tävling under kvällen där man skulle ta bästa bilderna, så alla instagrammade för fulla muggar... ;) Sen var det en tävling där alla röstade på bästa utklädnad, och den vann Daniel! Det var massa andra lekar och tävlingar, summan av kardemumman som man säger blev det en väldigt lyckad kväll. :)
 
 
Har har ni en bild på David (utklädd till en karaktär som heter Jax i "Sons of Anarchy) och Sofia (utklädd till en Pokemon som heter Charmander). Det var en massa roliga utklädnader folk hade verkligen, men eftersom jag och Sofia höll i festen blev det inte direkt tillfälle till fler bilder. :P
 
 
Här har ni mig och Sofia, kvällens värdar! Fotograf är Sofia. Det var jätteroligt att hålla i festen! I bakgrunden ser ni Johanna utklädd till Mimmi. Och Daniel var alltså utklädd till William Wallace i filmen Braveheart, och jag var Elisabeth Swann i Pirates of the Caribbean om ni inte hängde med på det i de första bilderna. :)
 
Tips: Ta en titt under hashtaggen #avskedsmaskerad på instagram om ni vill se fler goa bilder från vår avskedsfest! Och sen till er som ska flytta då: Tack för allt och lycka till på era nya äventyr, vi kommer sakna er men vet att Gud leder er rätt! :)