Fru Strandh

Fotbollsturnering
Jag sitter just nu på gymnastik-golvet i pingstkyrkan och en spännande fotbollsturnering har just dragit igång. :) Ska försöka vara med här som ungdomsledare så länge jag orkar under kvällen, har nämligen varit hemma sjuk idag också. Har inte gjort mycket vettigt direkt. Vi fick hämta vår "nya" tv-bänk förut, vi ska köpa den av våra vänner som flyttar till större lägenhet. Känns nice att äntligen ha alla möbler man behöver!
Småseg dag
Det blev hemma idag igen... Suck! Nosen vill inte sluta snora. Lite skönt att bara slappa, eftersom man ju ska vila när man är sjuk, men nu har det pågått lite för länge känner jag.
 
Men! Jag har i alla fall äntligen lyckats fånga den där enhörningen på Sims 3. ;) Awesome!
 
Certina heter hon och det strålar regnbågar och glitter och grejer från henne. ;) Haha! Hon har massa extra förmågor, som att kunna teleportera sig till exempel.
 
Jag adopterade även en häst innan jag fick tag i enhörnigen, för jag behövde bli vän med fler djur för att få det att funka. Den här hästen, Myra, ska jag träna upp och avla på en gång, sedan sälja henne för en slant förhoppningsvis. :)
 
Nu håller vi tummarna och ber för att jag ska kunna åka till jobbet imorgon och vara med på ungdomssamlingen i kyrkan sedan. Det blir fotbollsturnering tydligen... Jag får väl vara hejarklack i så fall! ;) På lördag ska vi (jag och Daniel) troligt gå på bibelskola i Skövde, bara några timmar på lördagar under våren kommer det vara. Sen är vi nog så illa tvugna att köpa lite till kläder, jeansen har gått sönder... :P Vi slipper tydligen inte undan shopping hur trist det än är!
Hoppning i höstas
Tjolahopp! Det blev ingen ridning igår, min hals protesterade för mycket så jag får rida igen en annan dag. Jag blev hemma från jobbet idag också, måste bli frisk innan jag köttar på med allt i livet. Har inte direkt så fantastiskt mycket att göra alltså... Så jag passade på att ladda upp en video från min Clear Round i höstas, i oktober. Det finns ett inlägg om det längre ner med bilder o.s.v., klicka här om du vill få fram det. Detta är alltså från min första träningstävling med hästen Amols, det är i oktober och vi hoppade bara 60 då. Tävlingen om årets ridskolemästare var senare och då hoppade jag 70, vilket tyvärr inte finns på film. Lite surt, för den rundan kändes bäst... Men dressyren från den helgen har bestämt visat i alla fall. Hur som helst, vi spolar tillbaka till oktober! Inte min bästa runda men inte min sämsta heller. Hindrena ser sjukt små ut, men ni får ha överseende med att jag har halkat efter lite i ridningen jämfört med min nivå i hantering och teori. ;)
 
Here it goes!