Fru Strandh

- SEMESTERPAUS -
Bloggen är inte nerlagd, jag har bara semester och inte riktigt inspiration att blogga just nu, men jag återkommer. :) Ha en härlig sommar!
Helg med Cecilia
Helgen har vartit jätterolig! <3 En av mina bästa vänner som jag känt i många år, ridit tillsammans med, skrattat tillsammans med, skapat massor av roliga minnen tillsammans med kom hit över helgen. På fredagkvällen kom hon, och så hängde vi med folket i kyrkan uppe på berget, grillade och så. Sedan på lördagen ägnade vi en stor del av dagen åt lite "modellfotografering" och det resulterade i massor av fina bilder, några mindre seriösa bilder och mängder med skratt. Sedan blev det tacos och filmen Frozen på kvällen. Självklar en massa tjöjt också! Man har mycket att prata om när man inte ses så ofta. På förmiddagen idag drog vi till stallet och skrittade ut på Magnum och Cobra, det var jättemysigt bortsett från en hel svärm av flugor och blinningar som förföljde oss!
 
 
Sedan har vi shoppat lite på ÖB, tjötat lite till och sjungit tillsammans. På kvällen åkte vi till sommargudstjänsten i kyrkan och sen drog vi upp med gänget på berget igen. Grilla is awesome helt enkelt. Tyvärr kunde vi inte stanna så länge för jag måste sova så jag orkar upp imorgon... Mycket press att bli klar med allt nu sista veckan på jobbet. Och därför är det absolut inte smart att sitta upp och blogga, hehe... Hoppas ni också har haft en bra helg allihopa, godnatt! Och tack för den här helgen kära vän. <3
 
 
Islandshäst
Igår var jag iväg med min kompis Malin och fick prova att rida islandshäst och tölta för första gången! Jag har ridit islandshäst vid några få tillfällen förut, men aldrig töltat. Det är ganska annorlunda mot vanlig engelsk ridstil, så det var väldigt ovant för mig från början, särskilt eftersom jag trivs bäst i hoppsadel/allroundsadel i vanliga fall. ;)
 
 
Malin lånade ut sin häst Gunnar till mig, och själv red hon på en annan häst. Gunnar var jättesnäll! Liten, söt, mycket fluffig man och väldigt lyhörd och väluppfostrad för att bara vara 6 år gammal. :) Jag var imponerad! Och så roligt det var att tölta, det var verkligen en upplevelse. Vilken bekväm gångart, man fattar att islandshästar ofta används till turridning.
 
 
Här ovan ser ni en bild på ännu en söt islänning, en av träningshästarna som Malin hade inne för tillfället. :) Här ser ni hennes snygga hemsida också. Tack för att jag fick prova din Gunnar!
 
PS. I tisdags var jag och Bea i medryttarstallet och red... Och hästarna kom lösa när vi skulle ta in dem! Sex hästar som sprang runt omkring på gården, inte jättelyckat, haha... :D Men som tur är löste det sig, vi fick in alla till slut och ingen kom till skada. Men det händer inte igen att vi missar att kolla eltråden!