Fru Strandh

Jag och Baxter
Hej igen!
 
Igår var sista arbetsdagen på veckan. Jag gjorde några ärenden efter jobbet, och sedan tog jag med mig Daniel ut till nya stallet. Han fick agera fotograf under ridpasset och det blev några riktigt fina bilder. :) Här är ett urval av de bästa!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har vi varit hemma och grejat hela dagen, vi kom igång lite sent med dagen som vanligt men vi har i alla fall diskat och röjt lite samt påbörjat projektet att rensa förrådet! Det är mycket grejer, men vi kom en bra bit. Sedan gjorde vi egna hamburgare och tittade på lite film. Så skönt, det känns som att det är lördag fast det bara är torsdag! Och imorgon är vi lediga också, vi kommer troligen fortsätta röja och eventuellt åka och kolla på en ny säng. Klämdagar = Gillas!
Röstat!
Idag har vi umgåtts med Daniels familj, firat mors dag med dem. Vi har vart i kyrkan som vanligt och haft en riktigt go söndag. Jag har självklart varit och röstat idag och jag hoppas verkligen att du också ha gjort det om du har rösträtt! Nu ska jag snart ta en dusch men sen har jag inte bestämt om jag ska gå och lägga mig eller om jag ska stanna upp tills valresultatet är klart. Vi får se! Ha en bra vecka nu allihopa, måndag imorgon men vi tar nya tag och satsar på en positiv inställning, eller hur?
 
Och ett stort grattis till alla fina mammor där ute! :)
Rullgardin
Tjoho! Idag har vi varit riktigt duktiga. :) Vi har varit och provtryckt tackkorten (tyvärr blev det inte alls bra, så måste hitta en annan lösning) och sedan tog vi en sväng på pingstkyrkans second hand-butik. Vi hittade lite fina saker, som jag kanske kan visa en annan gång. Sedan gick vi ner på stan och kollade efter sänglampor i en butik men hittade inget... Köpte dock en sladd till mig som jag kan ha för att lyssna på musik från telefonen när jag åker i bilen. :) Mycket bra!
 
Men sen har vi ägnat en bra del av dagen åt att sätta upp en rullgardin i sovrumsfönstret. Vi var tvugna att kapa den för den var för lång... Så efter mycket nogrannt mätande, försiktigt klippande och rakt sågande kan vi konstatera att vi är helnöjda, och riktigt mörkt blir det också i sovrummet! Hoppas, hoppas, hoppas att det kan bli lite svalare också, våran lägenhet kokar när det är såhär varma dagar...
 
 
 
 
 
Och jag vet, gardinerna är för långa och jag SKA fixa det. Någon gång... ;)