Fru Strandh

- PAUS -
Ikväll har jag insett att prioriteringarna i mitt liv ligger fel. Jag kommer att ta paus från min blogg, från facebook och från instagram på obestämd tid. Det är inte det att något är katastrof i mitt liv, men jag känner att jag behöver lite en nystart med Gud. Under ett tag så har jag bara köttat på verkligen. Jobbet, kyrkan, stallet, ta hand om lägenheten, umgås med min man, vänner, familj och ta hand om katterna. Samt försöka klämma in lite vilotid och tid med sociala medier. Och så någonstans däremellan tid med Gud. Och så måste man ju äta och sova också. Och det dyker alltid upp något extra att hitta på under helgerna. Och helt ärligt talat, av alla de här grejerna man vill hinna med, så är "sociala" medier det absolut minst viktiga känner jag. Därför ryker det först, och för att jag känner att Gud manar mig till det. Har för en tid sedan tagit bort alla spel samt facebook på min telefon, och det är faktiskt riktigt skönt. Nu drar jag det ytterligare ett steg längre på obestämd tid. Det kan alltså vara en månad, det kan också vara resten av mitt liv. Vi får se...
 
Det håller inte längre, det har blivit för mycket. Många av sakerna älskar jag att hålla på med, men jag måste tagga ner. För några år sedan hade jag en sådan där vår när jag gjorde precis ALLT, och jag var helt färdig när vårterminen gick mot sitt slut. Det får inte bli så igen. Och min tid med Gud får inte bli försummad. Just nu är det bara en kort stund på kvällen, men bön och bibelläsning. Skyndar igenom det för att få sova i tid, så man orkar till jobbet i tid... Jag lyssnade på en predikan idag och det var som att den var skriven direkt till mig. Om att leva sitt liv utifrån och in, istället för inifrån och ut. Det har jag nog gjort, tyvärr...
 
Vill vara duktig, och vill få så mycket gjort. Har så mycket drömmar. Men det är tid att stanna upp och sätta Gud först, höra vad han har att säga om mitt liv. Gud, vad vill du? Är mina drömmar fortfarande dina drömmer, eller går jag min egen väg?
 
 
 
Jag vill vara som en snölykta.
En lykta där ljuset får skina igenom.
Där ljuset får sippra fram mellan snön.
 
Gud, var mitt ljus.
Var ljuset som lyser inom mig,
Och låt det lysa så klart och tydligt att alla ser.
 
Gud, var mitt ljus.
 
 
 
 
Daniel på ridtur
Sitter nu hemma efter att ha fått en härlig massage! Fick det i födelsedagspresent av Daniel så jag bokade tid hos en massör som vi känner genom kyrkan och blev lite knådad idag. Skönt och välbehövligt!
 
I söndags följde Daniel med mig till stallet och fick prova att rida på världens snällaste Baxter, det var jätteroligt att agera ridlärare och undervisa lite. :) Hade vart så roligt att få jobba som ridlärare alltså! Daniel filmade även när jag red Magnum ute på ett av fälten, kanske lägger upp den filmsnutten sen. Jag lyckades även "trilla" av Magnum, han blev rädd och jag kände att jag var på väg av och skulle trilla rätt på sidan, så jag släppte stigbygeln jag hade i och lyckades landa på båda fötterna! Haha, synd att inte det kom med på film för det hade varit roligt att se i efterhand... ;)
 
 
 
Resten av kvällen nu ska jag greja lite hemma, funderade på att åka till stallet igen men tar nog det på lördag. Då ska jag också hämta min svägerskas katt och så ska vi se om den och Stina kommer fungera ihop... Ska bli spännande! Och Daniel ska iväg till Jönköping och be för sjuka på lördag, hoppas att många blir friska som gångerna innan. :)
 
 
Hoppas ni haft en bra vecka hitills, ta hand om er! :)