Fru Strandh

Födelsedag
Idag fyller både min bror och min svägerska år, så stort grattis till dem! :D Vi var på kalas på eftermiddagen för Daniels syster. :) Det var jättetrevligt och jag tror nog barnen tyckte det var roligast även om det inte var dem som blev firade. Vilka energiknippen alltså, jag fattar inte hur de orkar hålla igång så länge! På bilden ser ni hela goa familjen och sen en närbild på tårtan. 
 
 
 
 
 
Vilken dag!
Wow, idag har det verkligen varit rörigt, minst sagt! Jag har inte jobbat som vikarie men haft fullt upp ändå. Morgonen började med att jag lämnade in vår gamla bil på tvätt och städning. När jag sedan skulle hämta den var den inte klar så jag fick vänta en halvtimma nästan. Sen började det krångla men nyckeln så jag inte fick hem bilen och jag skulle träffa Pernilla eftersom jag är hennes kontaktperson. Efter några om och men löstes problemet och jag fick köpt kattfoder också. 
 
Sedan bar det av mot Skövde och International Street Food Market med Pernilla! Det var som en marknad med folk från olika länder som hade med sig massa goda saker som man kunde provsmaka och köpa. :) Vi provsmakade massor men till slut blev det macarones och fransk choklad jag köpte. Och en donut till mannen såklart, han älskar sådana! Jag fick även köpt ridskor på Hööks, äntligen hittade jag några jag gillade som var snygga och satt bra till ett vettigt pris. Ska se om jag kan visa någon bild en annan dag. Nu på kvällen har jag lagat mat och förberett lördagens ridlektion. Det är hoppning på schemat så blir lite extra utmaning av få ihop något bra och anpassa nivån till de olika grupperna. Sen har jag fotograferat gamla bilen inför försäljningen och vi har lämnat in den nya för att de ska fixa låset som inte funkade. Skönt att det går på garantin! Fönstren hemma är rensade från prydnader och blommor inför besiktningen imorgon så jag tror det mesta jag behövde få gjort idag är klart... Som vanligt hann jag inte med så mycket som jag ville, men vi får städa en annan dag. ;)
 
Egentligen borde jag väl tagit lite roliga bilder på marknaden men det glömde jag när vi väl var där, så håll till godo med några söta bilder på katten när hon låg och sov i soffan i morse. 
 
 
 
 
 
Annandag + Horseshow
Nu är påskhelgen snart över och jag tänkte bara skriva några ord om det först. Påsk är för mig som kristen en högtid som betyder mycket. Ofta firar vi julen mer men egentligen borde vi nog fira påsken allra mest för då firar vi ju händelsen som är grunden för den kristna tron - nämligen Jesu död och uppståndelse. Nu vet jag att många av mina läsare kanske inte alls tror på något, men en del gör nog det och jag gör det. Jag är kristen ända ut i tåspetsarna med allt vad det innebär och jag försöker leva mitt liv som en så bra kristen som möjligt. Jag tror att alla människor har en möjlighet att få komma till Gud genom att tro på Jesus. Jag är så otroligt tacksam för det han gjorde på korset för mig. Han har tagit min skuld för alla mina misstag, han har förlåtit mig och gjort mitt samvete rent. Det finns inte mycket som slår den känslan av att veta att man kan ha ett rent samvete. Tack Jesus! Igår var vi i kyrkan och de spelade upp ett drama om Jesus och jag blev så berörd att jag nästan började gråta. Visserligen är jag en känslosam person men jag blev påmind om vad Jesus faktiskt har gjort för mig och jag är så tacksam. <3 Ofta glömmer jag bort det i vardagen. Jag skulle vilja uppmuntra dig att ta reda på mer om kristen tro och ge Jesus en chans. Det är redan bevisat att Jesus har funnits och det finns otroligt mycket som styrker att hans död och uppståndelse har ägt rum. Så ta gärna reda på mer och jag kan gärna hjälpa dig om du vill! Skriv en kommentar här eller om du känner mig så ta kontakt på annat sätt så ska jag berätta med om min Jesus. 
 
Nu till lite mer om helgen som varit. I fredags åkte vi hem till mina föräldrar om umgicks med dem. Jag passade även på att träffa min barndomsvän Greta som bor där. Vi har känt varandra sen vi var små så det är många år nu! I fredags tog vi en lång och regning promenad med hennes hund. Det var så roligt att träffas igen och prata om allt som hänt sen sist! Det är fantastiskt att ha vänner som stannar kvar i ens liv så länge. :) Tyvärr har jag svårt att hålla regelbunden kontakt med många av mina vänner eftersom alla bor på så olika ställen och man har fullt upp med sitt liv hemma. Så man får passa på att ses när det går! Sedan åt jag och Daniel påskmiddag med mina föräldrar och vi stannade över natten. På lördagen gick vi upp tidigt för att hinna till Gothenburg Horseshow på förmiddagen. Vi hade en riktigt rolig dag båda två och här kommer lite bilder från när vi var där:
 
 
Prisutdelning i internationell hoppklass, svenskt ekipage som vann.
 
 
Agrias maskot Vinnie som man ofta ser i reklamen var på plats. Hur söt som helst!
 
 
Massor av intressanta uppvisningar i paddocken på mässan, här var min favorit om natural horsemanship.
 
 
Vi blev överraskade av en show med dans och sång för att fira GHS 40-årsjubileum och hylla alla duktiga funktionärer!
 
 
Bild från ytterligare en hoppklass, tror det var Lövsta Future Challenge. 
 
 
Här visar polisen upp i paddocken hur de miljötränar sina hästar, exempelvis med presenning. 
 
 
Vi såg även mycket annat roligt som jag inte fick bilder på, som GP-ponnyn, agility och gymkhana. På eftermiddagen/kvällen hade vi inte biljetter till showen utan gick bara på Eurohorse-mässan och där fanns mycket roligt att kolla på! Tyvärr hittade jag inga bra ridskor och jag köpte inget annat heller. Jag orkade inte direkt prova ridkläder när det är så mycket folk även om jag kunde behövt lite nytt på den fronten. Och att köpa hästprylar är ingen idé eftersom jag inte vet vilken storlek jag kommer behöva när jag väl skaffar egen häst. Det som man kan köpa utan att veta storlek på hästen har jag redan samlat på mig sen tidigare. ;)