Fru Strandh

Fredag
Idag har jag haft helg och varit ledig. Så skönt! Jag har inte gjort särskilt mycket, tagit det lugnt och spelat SSO samt fixat lite hemma. Tänkte visa hur det blev med krokarna jag satte upp i köket så här ser ni det färdiga resultatet med grytlappar och grytvante på plats. Gillar svart, det är så snyggt! 
 
Nu sitter jag och äter lite, mannen har nyss kommit hem och snart ska vi iväg till kyrkan. Det är lite annorlunda idag för samtidigt som ungdomarna kommer som vanligt på fredagarna så har vi ett stort event som håller på hela helgen i kyrkan. Det heter Holy Spirit Conference och kommer nog bli riktigt grymt, vi får besök ända från USA och jag hoppas att många dyker upp! 
 
Klättra uppåt
Idag har jag inte alls varit lika effektiv som jag hade hoppats, haha... Är det någon mer än jag därute i stora vida världen som har problem med att man inte gör allt man borde göra? Dålig karaktär liksom? Upp med en hand, haha! Jag hoppas innerligt att det inte bara är jag. Hade tänkt göra massa grejer hemma, dels städa och dels kolla på annonser och kontakta hästägare, och sedan lite andra småsaker att få gjort. Har "hunnit" ungefär hälften av det jag tänkte under dagen och till på köpet åkte jag iväg och köpte lunch istället för att laga den hemma. Ja, där har ni min ärliga och krassa verkligen vissa dagar, haha! Usch, vad jag tycker illa om det egentligen... Men samtidigt är det kanske inte bra att bli skitarg på sig själv varje gång man har en mindre produktiv dag. Jag är ganska duktig på att bli arg på mig själv. Men det finns ju faktiskt något som heter att vila också. 
 
Hur som helst kan jag ju vara glad åt det jag faktiskt har fått gjort och även åt kvällens ridlektioner som gick bra. Min två grupper hade uteritt och fick testa på att klättra med hästarna lite mer än senast vi hade uteritt. Och min privatelev hade hoppning och hon fick testa att hoppa bana för första gången. Det hände lite väl spännande saker på första uteritten men i övrigt har allt gått jättebra! Det är så roligt att se sina elever utvecklas och se hur de växer. När de får den där "aha-känslan" över något de har kämpat med och äntligen lyckas med. Eller när de först inte vågar testa något, men sen tar sig över den där bekvämlighetsbarriären och upptäcker att det visst inte var så farligt och att de faktiskt klarar av det. Så roligt! 
 
Veckan rullar på...
Har arbetat två dagar i rad som vikarie på förskola nu, och har hamnat på ställen där jag brukar vara. Det är alltid skönt när man känner fröknarna och barnen lite när man kommer och har hyfsad koll på rutinerna. Jag ska snart gå och lägga mig eftersom mannen ska upp i vanlig tid imorgon. Jag jobbar ju alltid kväll på torsdagarna och jag håller tummarna för att vädret blir varmt och bra resten av veckan för jag tänkte låta mina elever rida ut faktiskt. Men får väl göra en back-up-plan ifall det skulle snöa eller så... Jag brukar aldrig gnälla på vädret men nu känns det lite väl sent för snö när man bor i nedre delarna av Sverige. 
 
I övrigt har jag väl haft ganska mycket funderingar kring framtiden senaste dagarna. Gällande allt detta med att köpa häst och att jag inte hittat rätt ännu, gällande jobb och möjligheterna att arbeta helt och hållet med hästar på något sätt, och framtiden för mig och Daniel med jobb och hus m.m. Han ska eventuellt plugga i höst men inget är helt bestämt än. Jag skulle gärna vilja tjäna mycket för att stötta honom i så fall och helst slippa ta studielån, men samtidigt är det ju planerna på den egna hästen och att i samband med det eventuellt starta upp eget företag. Det skulle bli tufft tror jag, men roligt! Så vi får väl se hur det blir, jag har som sagt funderat mycket det senaste. Inget är bestämt eller spikat i sten ännu.