Fru Strandh

Glad Påsk!

Långfredag - eller Good Friday som det heter på engelska - och vi är båda helt lediga, så härligt! Jag fick ett ryck och kände lite att nu skulle vi passa på att göra en ordentligt frukost och sitta och njuta länge. Så vi lyxade till det med att steka ägg och bacon, vilket nog faktiskt aldrig har hänt förut. Underbar start på påskhelgen! Dock orkade jag inte ens äta upp allt, haha... Blev mycket mättare än jag trodde.

Efter frukosten hann vi ta det lugnt en stund innan vi åkte till kyrkan vid 11-tiden. Det var en extrainsatt gudstjänst eftersom det är just långfredag. Efteråt åkte vi iväg och käkade med flera av vännerna från kyrkan och sedan blev jag meddragen till ridskolan där jag tränar för att hjälpa till att släppa in hästarna. Min kompis Natalie jobbar nämligen där. Roligt att få hjälpa till lite extra!
 
Nu har vi varit hemma ett tag och som ni ser har jag fixat klart med lite påskpynt. Jag var sent ute med det i år så har lagt ambitionsnivån lågt och skippade påskriset, men lite dekorationer är framme i alla fall. Nu väntar troligen en lugn kväll hemma innan jobb imorgon och sedan två hela lediga dagar i rad, härligt!
 
Förresten kan jag ju också berätta att hästen jag var och testade igår tyvärr inte alls passade mig... Den var fin, men det klickade inte alls i ridningen och jag har inte mina hjälper förfinade nog att rida en så känslig häst. Tyvärr! Jag hoppas att jag kommer dit en dag men behöver nog en häst som tål att man gör lite fel ibland.
 
Och med dessa bilderna från vårt påskpynt vill jag önska alla mina underbara läsare en riktigt Glad Påsk! Ät gärna godis, men glöm nu inte vad påsken verkligen handlar om. Kram på er!