Fru Strandh

Krokar och pannkakor
Idag har jag alltså haft min helgdag för veckan, fick dock gå upp tidigt för att lämna in bilen som tydligen inte blev klar på en dag så nu har vi en liten fjuttig lånebil så länge. Åkte hem och la mig efter ett tag för att sova lite till, haha... Är man ledig så är man! Egentligen hade jag velat utnyttja dagen till att kolla på häst, men har haft svårt att boka provridningar på de jag varit mest intresserad av. Återkommer som vanligt när det händer något på den fronten!
 
Hur som helst har jag grejat lite hemma idag, jag har länge velat ha ett par krokar i köket där man kan hänga grytlappar + grytvante. Har haft ett par inköpta sedan tidigare, och om ni undrar varifrån de kommer så tror jag att det är ÖB... Allt behöver inte vara dyrt för att bli snyggt!  
 
Följde bara instruktionerna på förpackningar och rengjorde ytan på väggen först. Här ser ni bilder på hur det gick till och hur det blev. Dock kan jag inte visa något färdigt resultat med grytlappar på plats eftersom man skulle vänta 24 timmar innan man belastade krokarna. 
 
Grymt nöjd är jag i alla fall, och hoppas att det blir ännu bättre när de kan användas. Ska bli skönt att ha grytvanten lite mer snabbtillgängligt.
 
På eftermiddagen fick jag ett litet ryck och satte igång med lite hemgjorda pannkakor. Det brukar inte bli särskilt ofta med någon gång i halvåret kanske... Så barnsligt gott fortfarande!

Matlagning är ju inte heller min starka sida, men just pannkakor brukar jag alltid få till bra. Kanske för att mamma har lärt upp mig så bra, haha... Trevlig kväll alla läsare!