Fru Strandh

Mamma- & systerdag

I morse hoppade jag på tåget till Göteborg för att träffa min mamma och syster! Vi hade planerat sen i höstas att vi skulle gå och se Beauty and The Beast tillsammans och nu gjorde vi det till en heldag med bara mamma, min lillasyster och jag så vi kunde passa på att umgås ordentligt. 

Mamma mötte mig utanför stationen och så startade vi dagen med att gå till Connect Church på gudstjänst. Min duktiga syster var med och översatte mötet till engelska för de som behövde tolkning. Stolt över henne! Det var en härlig gudstjänst och jag träffade flera bekanta från mina år i kyrkan i Göteborg. 
 
Sedan drog vi vidare och valde till slut ut ett café där vi satte oss och käkade lunch. Jag valde iste och någon typ av varm smörgås med kyckling och sallad till, det var jättegott! Vi satt och åt och pratade en bra stund för att sedan promenera till biosalongen. 
 
 
Vi såg alltså Beauty and The Beast som hade premiär för ett tag sedan. Det var en fantastiskt fin filmatisering av en klassisk Disney-film! Någon twist här och var, men inget som direkt förstörde original-storyn. Många av de där klassiska scenerna var precis så som man hade tänkt sig att de skulle se ut om det var på riktigt. Och musiken sen, så fint! Kunde inte låta bli att fälla någon tår under filmens gång, känslosam som jag är... Brukar kunna hålla igen det på bio men denna gången gick det inte. (Ni får ursäkta lite dålig kvalité på bilderna, men hade bara mobilkameran med och den gör inte så bra ifrån sig i dåligt ljus.)
 
Aningen upprymda och fyllda med någon slags härliga, barnsliga, lyckliga Disney-känslor tog vi oss efter bion till ett café igen där vi tog en fika. Dagen avslutades med Connect Church igen där jag hann vara med på typ halva mötet innan jag var tvungen att gå till tåget. Träffade ännu fler bekanta ansikten och många jag inte träffat på väldigt länge så det var roligt. Saknar allt Göteborg lite grann, men trivs ju ändå så bra i lilla Falköping. Konstigt va? 
 
Tack mamma och syster för en underbart mysig dag, detta får vi göra om någon gång!