Fru Strandh

Produktiv
Idag hade jag tänkt att få ett vikariepass på förskola eller skola, men blev aldrig inringd och antagligen beror det på att det är påsklov och många är lediga. Så jag har gått hemma istället och fått massor gjort, vilket i och för sig var väldigt skönt det också! Jag har städat, tvättat och lagat mat bland annat. På kvällen nu har vi åkt iväg med all återvinning och handlat mat inför en vecka framåt som vi brukar. Jag har kikat vidare lite på hästannonser och har ytterligare några stycken jag skulle kunna åka och kolla på. Men den som är inbokad framöver nu blir imorgon förmiddag. Det ligger åt rätt håll till för att ta det innan jobbet och sedan bara åka direkt till jobbet när jag är klar, så får jag käka sen lunch och planera lite inför veckans lektioner när jag är på plats där. Flera av mina elever ska försöka ta märken denna veckan så det kommer bli både spännande och roligt!
 
Hästen jag ska titta på imorgon är en polsk import och jag har hört att man ska vara lite försiktiga med hästar från just Polen så vi får väl se om det är något att ha... Ska försöka vara kritisk. Det är en liten skimmel som är ändå ganska utbildad för en billig peng, men den är en korsning av lite allt möjligt och ser nästan ut som en liten ponnyarab trots att den är storhäst så det är väl därför den är lite billigare. Men vi får väl se om det är något att ha, värt att testa i alla fall. Ska bli spännande! 
 
PS. Bilden är på en av de söta islandshästarna som stod i hagen i stallet där jag var igår och hade löshoppning.
 
#1 - Anita

Vilken sötnos :)

Svar: Ja, visst är den! Bara en liten åring och hur mysig som helst. 😃
Fru Strandh

#2 - Hanna

Åh så söt! Älskar islänningar, de är så goa. Härliga att rida och snälla att hantera :) och så charmiga med den yviga manen! Kram

Svar: Ja, de är gulliga och ofta bra temperament. 😁 Ingen av mina favoritraser men sjukt söta!
Fru Strandh

#3 - Katta

Åh så söt!

Svar: Jättesöt! 😍
Fru Strandh

#4 - Theresia Sandahl

Sicken sötis!

Svar: Visst är hon! 😊
Fru Strandh

#5 - Eva Bunnyland

Ååååh gud vad sööööt! Rider islandshästar =D

Svar: Jaa, jättesöt! :D Så söt att den förtjänade att vara med på kort! Dock inte min häst.
Fru Strandh

#6 - Amanda Jona [SPONTAN]

Åh, life as a förskolevikarie alltså! Man är ju så van vid att alltid få jobb, och så helt plötsligt kommer det en dag när ingen ringar, haha ;)

Svar: Haha, verkligen! Det är lite jobbigt. Fast samtidigt väldigt skönt att kunna styra mycket över sina arbetstider. :)
Fru Strandh

#7 - Mie Jensen

Vilken sötnos!

Svar: Eller hur! ☺
Fru Strandh

#8 - Daniella

Vilken fin häst :) Jag kom ihåg när jag jobbade som timvikarie på förskolor, det så segt att sitta och vänta på att de skulle ringa upp en så förstår dig helt haha!

Svar: Visst är den! Ja, det är riktigt segt ibland. Bättre när man fått jobb bokat någon dag innan så man vet vart man ska!
Fru Strandh

#9 - Erika Pettersson

Att gå som vikarie är ingen höjdare, men fördelen är att man kan vara ledig om man vill vara ledig o kan tacka nej till jobb den dagen. :) skillnad mot o gå på schema

Svar: Jo, det är ju fördelen såklart! Och funkar i dagsläget väldigt bra att kombinera med mitt andra jobb som ridlärare. 😊
Fru Strandh