Fru Strandh

Segolstorp Night

Vilken bra början på helgen det har varit! Igår kväll åkte jag efter jobbet till kyrkan på ett stor event vi anordnar varje år. Vi kallar det för Segolstorp Night och det är som en uppladdning inför sommarens ungdomsläger på Segolstorp som vår kyrka ordnar tillsammans med andra Pingstkyrkor runtom i Skaraborg.

Jag hjälpte till med lite allt möjligt under kvällen och allt var så bra ordnat precis som tidigare år! Ett härligt möte med grym sång och bra predikan, sedan fanns det café med tacos, fika och smoothie. Det var flera hundra ungdomar på plats från många olika kyrkor och det var en så härlig kväll verkligen! 

Men idag har jag arbetat på Tunarp och hållit lektioner, det gick jättebra idag och mina elever har varit så duktiga och modiga. Älskar mitt jobb! Avslutade arbetsdagen med att longera en av våra hästar lite. Nästa helg är det sedan dags för den första av två helgkurser jag ska hålla i vår så det ska också bli väldigt roligt. 

Efter jobbet var det dags för provridning igen - men det blev väl inte helt som tänkt. Hästen jag var och tittade på är ett jättefint halvblod som tyvärr mest skrotar i en hage just nu. Men eftersom han inte var van att bli inplockad själv från hagen och inte blivit riden på länge så valde jag att inte sitta upp på honom. Ägaren ska låta en annan ryttare som brukar rida hästen komma och sätta igång honom lite, och så kan jag få komma tillbaka och testa honom om jag inte hittat någon annan häst innan dess. Lite tråkigt att inte få testa honom ordentligt, men jag har vart där och sett honom en gång för länge sedan och vet att så som han betedde sig idag inte ger en rättvis bild av hur han brukar vara. Så hittar jag ingen annan häst innan han är lite mer igång ska jag allt ge honom en chans till för det är ändå en riktigt trevlig häst med fin stam, kropp och gång. Han behöver nog bara lite mer rutin och lite mer muskler skulle jag tro. Imorgon ska jag åka iväg för att träffa min syster och mamma, så ska vi gå på bio och lite annat. Så mysigt!