Fru Strandh

Tack för helgen

Ännu en föräldra-barn-kurs på Tunarp är avslutad och jag vill tacka alla mina elever för en fantastisk helg. Vi började dagen med ytterligare en roligt hopplektion och faktiskt så fick ponnyerna hoppa ute på stora ridbanan. Både ponnyer och elever var såå duktiga!

På eftermiddagen tog vi en avslutande uteritt med några härliga galoppsträckor. Jag satt i täten på mysiga Joline och här ser ni en liten bild på nästan hela gänget som red för mig under helgen. Ponnysarna har skött sig exemplariskt denna helgen måste jag säga, såå duktiga och fina kollegor jag har. Ja, för det är ju faktiskt ponnysarna som är mina kollegor på Tunarp. Har ni förresten spanat in lille skimmeln Victors sköna pose på fotot?
 
Fick även en ask choklad av mina elever som tack för helgen - så gulligt! Jag som älskar chocklad, tusen gånger bättre än vinflaskorna jag har fått ibland, haha... Jag som inte ens dricker alkohol. Mer choklad åt folket säger jag bara! Nu återgår jag till vanlig vardag ett tag, sedan gör jag min sista helgkurs om några veckor. Och faktiskt är det ju inte jättelångt kvar till sommarens ridläger sätter igång och det ser jag redan så mycket fram emot, men först har vi många roliga lektioner kvar för de vanliga ridskoleleverna också.
 
Godnatt världen!