Fru Strandh

Tillskott på Tunarp

Som utlovat kommer här lite bilder på Tunarps nyinköpta hästar! Tog bilderna tidigare i veckan men tyckte att det passade bra att lägga ut dem nu eftersom jag önskade er en Glad Påsk redan igår. Jag har jobbat idag och haft roliga lektioner, sedan fick jag lite påskmat av svärföräldrarna för tyvärr hann jag inte vara med på lunchen... Men, men, så är det ibland! Nu väntar en lugn fortsättning på denna påskhelgen och jag har satt mig och kontaktat lite hästägare för att få veta mer och eventuellt boka fler provridningar.

Hur som helst, de nya hästarna då! Det är två stycken, en liten storhäst som jag tror var en halvblodsvalack. Och sedan är det en ponny, ett tigrerat sto som är ganska hög i manke men inte så kraftigt byggd.
 
Båda verkar än så länge snälla, men för tillfället gör de ju inget annat än att gå isolerade från de andra hästarna i en egen hage tillsammans med vår Juni. Detta brukar man ofta göra när man tar in nya hästar till ett stall för att minimera smittorisk ifall de nya hästarna skulle bära med sig någon sjukdom. Men om några veckor ska de in i stallet om allt går enligt planerna och det ska bli så spännande att få testa dem! Jag hoppas på att detta är två pållar som kommer passa in bra i verksamheten. 
 
Jag får väl ta och önska er en fortsatt Glad Påsk och så kan jag även meddela att vloggen där vi lärde en islandshäst att hoppa lite ska redigeras inom kort så ni kan få se den! Kram på er alla och ta hand om er!
 
#1 - Anita

Söt prickig en :D

Svar: Visst är hon! 😍
Fru Strandh

#2 - norrsken emmis

så fiina hästar!! =)

ha en bra dag
kramar

Svar: Ja, tycker jag med! :) Tack, ha en bra dag du med! :)
Fru Strandh