Fru Strandh

God Jul

Julen har närmat sig med stormsteg och imorgon är det äntligen dags - julafton! Allt hemma hos oss är klart, allt pynt är på plats och julklapparna är inslagna. Vi struntar i sånt där med att julbaka, det blir ändå bara stressigt att hinna med allt man "borde" och man kan ju lika gärna köpa färdigt istället. Men hur som helst, jag ville passa på att visa det jag har fått i min kalender de senaste dagarna. I lucka 19 låg två chokladbitar från Lindt och i påse 20 en till ansiktsmask fast av annat märke än de tidigare. Ska bli spännande att testa dessa, får nog bli nu när jag är lite ledig över jul. Sedan tror jag det var i påse 21 dumlekolor igen som Daniel fick. I nästa påse hittade jag ett jättesnyggt nagellack från Depend (vilket är märket jag brukar använda när jag väl fixar naglarna). Färgen är liksom lite pärlvit och kommer nog använda det i någon av juldagarna om jag hinner fixa naglarna. Och så kom äntligen påse 23, den som jag varit mest nyfiken på eftersom den var någon stort och mjukt i den - en jättesöt prydnadstomte! Som dessutom matchar de andra tomtarna här hemma i stilen. Tack mamma för allt! Vad som är i den allra sista påsen som jag öppnar imorgon får jag visa vid senare tillfälle. 

 
Nedan kommer en liten bildbomb från julpyntet här hemma. Hoppas det kan sprida lite julstämmning för er alla där ute! Nu ska man bara släppa allt som inte blev klart i tid, lugna ner sig och bara njuta av juletiden. Många äter god mat och umgås med familj och vänner men det är heller inte alltid självklart. Min önskan är att alla de som inte brukar ha bra erfarenheter av julen ändå ska få en mysig och bra jul detta året. Ingen ska behöva vara ledsen eller ensam på julen, och inte någon annan tid på året heller. Och om du läser detta och känner dig ensam så ska du veta att det finns folk som bryr sig. Jag firar alltid jul på grund av min tro på Jesus, och oavsett om du känner honom eller inte så älskar han dig och finns alltid där till hjälp. Släng bara iväg en bön, en tanke till honom så finns han alltid inom räckhåll för att trösta.
 
 
Och med detta vill jag önska er alla en fridfull och riktigt, riktigt God Jul!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Julkalendern
Och så dags igen att visa vad som dykt upp i min kalender! I påse nummer 13 dök det upp tre små värmeljus. De är ljust orange så passar inte helt hemma men luktar jättegott! Tänkte kanske använda dem till påsk eller nästa höst? I luckan efter var det några dumle med pepparkakssmak igen - varsågod Daniel, haha! 
 
Och sedan i påse 15 var nog det bästa hitills, ett par fina tjocka riktigt mysiga sockar. Blev jätteglad för dem! Sedan i de två påsarna efter var det en body butter med moringa och ytterligare en påse lös-te fast nu i annan smak. Slutligen häromdagen i lucka 18 var det en till ansiktsmask. Yey, fina och bra grejer! 
 
Tack för terminen

Ville bara göra ett litet inlägg och tacka alla mina elever på ridskolan för denna terminen. Det är så roligt att få vara er ridlärare och se er bli bättre för varje vecka som går. Ni är så duktiga och kämpar på så bra oavsett vilka uppgifter jag ger er. Tack för att ni gör mitt jobb så otroligt roligt!

Jag fick både presenter och kort som tack för terminen från mina elever - massor av choklad, en rolig prydnadstomte och söta julkort. Tack så jättemycket! Så glad att jag får vara er ridlärare och att jag har ett jobb där jag ständigt får utmanas och utvecklas för att göra ett bättre jobb. Nu tar både jag och hästarna ett välförtjänt jullov från lektionerna och så ser vi fram emot en lika bra vårtermin!