Hannah Strandh

Göteborg

Tänkte berätta lite kort om våran dag i fredags nere i Göteborg. Vi möttes upp nere på stationen och tog bussen till en av Chalmers anläggningar där Daniel visade mig runt. Det var ganska roligt att få se vart han pluggar och så. Vi gick in i en butik som fanns där och jag köpte en "friktion clicker", en sån där bläckpenna som man kan sudda. Haha, jag är helt lyrisk över den pennan - dels jättecoolt och dels så smidigt eftersom jag älskar att skriva med bläck istället för blyerts men stör mig jättemycket om jag skriver fel. Har nedan ser ni en bild av en av byggnaderna vi  var inne i. 

Sedan passade vi på att käka lunch när vi ändå var i närjeten av ett bra matställe på området. Jättelyxig mat fast till bra pris eftersom Daniel har studentrabatt. Jag tog pestobakad lax med potatis och rotselleri (?), tror jag det var. 

Efter vi hade ätit bestämde vi oss för att ta färjan tillbaka in till stan, bara för att det är roligare än att åka buss. Vi stod ute hela vägen trots att det blåste rätt mycket. Saknar havet och att åka båt lite...
 
Efter det gick vi till kronhusbodarna och kollade på allt hantverk. Vi köpte med oss karameller som jag brukade få göra när jag var liten men tyvärr kunde man inte plocka och välja sorter i en gammaldags papperstrut längre, så det var jag lite besviken över. Men jaja, det var mysigt i alla fall. Sedan påbörjade vi årets alla julklappsinköp och vi fick faktiskt gjort riktigt mycket, så skönt! Vi blev rätt trötta och återigen påminda om att vi inte gillar att shoppa, haha... Men det är värt det när man sedan får lov att ge bort klapparna och se om folk blir glada för dem! Älskar att ge bort presenter lika mycket som att få dem själv. 
 
Vet inte riktigt hur länge vi var i stan men tror det blev till nästan 7 på kvällen. Det blev mycket grejer som skulle med hem på tåget men inte vansinnigt mycket. Men än hälften av alla klappar borde vara klara nu och resten borde inte vara så svåra att ordna. Tack Göteborg för ett mysig dag! Sedan ville jag också bara visa ytterligare saker jag fått i min kalender de senaste dagarna. Här nedan ser ni krämen från Body Shop som kom i lucka sex, en Body Milk som luktar moringa. Undrar om mamma kom ihåg att det är min favoritdoft från det märket? Jag tror sen att det var tomtarna som dök upp i påse sju. Sen minns jag inte vad som var i påse åtta och vad som var i påse nio, men riesen-godis och en sminksvamp var det i alla fall. 
 
Ingen aning om det är en äkta beauty blender eller inte? Jag använder inte sminksvampar överhuvudtaget men kanske att det är dags att börja. Hur mycket bättre blir det egentligen eller är det bara med hygieniskt? Upplys mig gärna, ni som är duktiga på smink! Om jag väl sminkar mig så brukar det vara väldigt basic. Men jag behöver egentligen byta ut allt mitt smink, allt jag har är flera år gammalt och man ska ju inte använda gammalt smink. Men det får bli ett framtida projekt så får vi se om jag har användning för svampen. Sen kan jag ju inte låta bli att störa mig på att den är rosa ihop men blå, haha... Antar att det måste varit den enda färgen som fanns kvar eller nåt. För er som inte känner mig är ju rosa den färgen jag verkligen inte gillar ihop med typ flytväst-orange. Usch, haha! Jag tror det är för att jag hade ALLT i rosa när jag var liten - därav tröttnade jag rejält efter många år och vill nu helst inte ha något rosa alls. Någon som läser bloggen kanske gick i grundskolan ihop med mig och minns att jag kunde komma till skolan i både rosa jeans och rosa tröja?! Haha, vad tänkte jag med liksom? Och detta var dessutom innan färgade jeans hade blivit modernt. Dessutom kunde det vara riktigt skrikrosa vilket ju inte gjorde saken bättre, haha... Jaja, tur att tiderna och smaken förändras! Tack i alla fall mamma för alla grejer och godiset, du är bäst!