Hannah Strandh

Bästkusten

Tjolahopp! Vi är nu hemma sen igår kväll efter en helg med semester på mitt älskade västkusten därav låg aktivitet på bloggen. Vi åkte ner i fredags kväll och stannade till söndag kväll. Det har varit rätt mysiga dagar med min familj som ju inte bor i samma stad som mig. På fredagen kom vi så sent så vi hann inte göra så mycket, jag hade ju jobbat på dagen. 

Lördagen var det riktigt härligt sommarväder så jag badade, snorklade, tog en tur med syrran i pappas nya eka och vi grillade på kvällen. Sedan satte vi oss och spelade monopol hela familjen, men det tog så lång tid att vi aldrig orkade spela klart, haha... 
 
På söndagen var vädret inte lika bra för att bada och vara ute med båten så det blev en lugn dag där vi mest umgicks. Daniel och jag tog en kort promenade och till middag käkade vi tacos. På kvällen åkte större delen av familjen in till Connect Church i Göteborg och gick på mötet där vid 19.00 som var jättebra och därifrån åkte vi hem till Falköping igen. Tack familen för denna helgen!