Fru Strandh

Lördag

Idag har varit en väldans lugn dag där ingen av oss har gjort särskilt mycket. Daniel och jag hade tänkt åka iväg och hitta på något, men tack vare rejält regn i morse blev vi kvar hemma. Vi har haft en riktig slappardag och inte gjort mycket vettigt. Katten har sovit större delen av dagen. Till det positiva hör att hon känns ändå lite piggare när hon väl är vaken, ögonen är liksom piggare och mer öppna och hon reagerar mer på omgivningen. Matlusten varierar lite från dag till dag men hon får alltid i sig något i alla fall. Vi lockar och testar med flera sorters kattmat för att se vad som faller henne i smaken för tillfället i hopp om att hon ska få i sig mer. Sakta men säkert går det framåt!

Queenie fick en vilodag idag eftersom jag totalt sett longerade och red längre än jag gjort någon gång tidigare igår. Inte för att jag tror att hon är särskilt trött eller har så mycket träningsvärk men jag vill ändå vara försiktig och sätta igång långsamt. Har även under dagen klurat mycket på "problemet" med sadel fram och tillbaka, och tror jag har kommit fram till ett vettigt beslut nu, men mer om det senare. Hovslagaren kommer på tisdag också, fick boka en tid ganska snabbt igen för framhovarna har blivit så naggade att jag är rädd att det ska spricka mer. Troligt blir det skor i fram och kanske i bak också, vi får se vad hovis tycker helt enkelt.
 
Har även under dagen redigerat fler filmer som spelats in sen jag köpte Queenie, så jag kan utlova att det kommer upp mer på youtube framöver för er som tycker sådant är roligt. Ett stående önskemål från mig är att få respons på det jag gör, vad ni vill se mer av och vad som är mindre intressant. Kommentera gärna om ni har något att tycka till om! Dock är och förblir både min blogg, youtube och instagram fokuserad på hästar eftersom det är det jag vill jobba med och leva på. Kram på er alla fina läsare och godnatt!