Hannah Strandh

Shoppingdag

En lång dag med mycket shopping blev det för oss denna onsdag. Vi kom iväg lite senare än tänkt och blev borta en stor del av dagen men fick hittade också allt som vi behövde till bra priser. Jätteskönt! Eftersom att jag faktiskt redan har spelat in en haul där jag visar alla hästgrejer jag köpte så kommer jag inte lägga upp några foton på sakerna här utan ni får helt enkelt hålla utkik på youtube framöver. Jag har lite annat material som ska upp första så allt kommer i kronologisk ordning så det kanske dröjer några veckor men ni får ge er tills tåls så ska jag nog komma ikapp med allt nu när jag är ledig. Utöver grejer till Queenie blev det ett linne till mig samt skor, shorts och keps till Daniel. Och en liten såkallad waboba-boll som tydligen ska typ studsa på vatten eller nåt? Vet inte hur det funkar men ska bli spännande att testa i sommar!

Som väntat blev det en ganska sen tur till stallet efter rätt sen hemkomst och lite paus hemma för att käka och spela in haulen. Det jag kan avslöja är ju i alla fall att jag sedan tog med det mesta till stallet och provade, och allting verkar ha blivit helt rätt i storlek så det känns gött att slippa byta något. Queenie verkade nöjd att få gå i hagen utan grimma och efter några minuter fick jag in henne så det känns lätt värt att hon får gå utan från och med nu. För övrigt var det mest de andra hästarnas fel att jag inte fick fatt i henne med en gång, för de är lite mer påträngande än vad Queenie är och vill gärna komma in och sno uppmärksamheten och tigga godis. Då väljer Queenie ofta att gå undan istället, så idag var det orsaken framförallt och inte att grimman var av. Skönt att det funkar i alla fall att ha henne utan och att pälsen nu kan börja växa tillbaka där den hade skavts av lite. Jag köpte även mineraler i pelleterad form som Queenie gärna åt rakt av utan något kraftfoder för att få ner dem. Känns jättebra att jag direkt hittade en sort hon gillade, stallet hon står i säljer mineraler fast i en mer pulveraktig form som hon inte var jättetaggad på att äta rakt av. Då måste man ju blanda upp med kraftfoder för att få i henne något vilket känns fullständigt onödigt just nu. Hon är rund av betet och går inte särskilt mycket, sannolikt kommer hon nästan aldrig behöva kraftfoder om jag inte tar föl på henne eller börjar träna väldigt intensivt. Då är det bättre med mineraler som hon tycker om precis som de är och kan äta utan kraftfoder till och det hamnar ungefär i samma prisläge som att köpa mineraler och kraftfoder från stallet ändå.
 
Men nu får det vara nog babblat här, jag ska snart sova och imorgon blir det nog lite ridning och kanske lite pyssel i stallet eller hemma - vi får se vad dagen bjuder på. Det är ju trots allt semester!
 
#1 - Ann-Britt%25252520

Jag ska försöka hålla mig till tåls 👍😃

Svar: Haha, så bra! 😃
Fru Strandh