Fru Strandh

Tävling - vinn en borste!
Nu är det dags att sätta igång min allra första tävling här på bloggen! När jag köpte lite nya grejer till Queenie ville jag ha en sådan här borste, med ungefär samma funktion som en klassisk piggborste, fast bättre enligt mig. Den har nog inget svenskt namn ännu men den finns med ett annat märke och kallas då "Magic Brush". Den blir mer och mer populär och det är verkligen en borste som jag rekommenderar att ha i ryktlådan, särskilt när hästarna fäller! 
 
Dessa är av märket Hansbo men är nästan identiska med originalet och fanns bara i två-pack där jag köpte dem. Självklart har Queenie fått den blåa för att matcha resten av hennes utrustning, men hon behöver ju faktiskt inte ha två stycken. Därför kommer jag nu att lotta ut den svarta bortsen (helt oanvänd) mellan alla som deltar i tävlingen! Priset kan skickas på posten och jag står självklart för frakt. 
 
För att delta i tävlingen ska du lämna en kommentar under detta inlägget så jag vet att du är med. Vinnaren av den svarta borsten dras på fredag den 4/8. Lycka till allihopa!
 
PS. Tävlingen är inte sponsrad. Vinnaren kommer annonseras i ett inlägg samma dag som vinnaren dras.
 
 
#1 - Hannah Svanteman

Jag är med!

Svar: Så roligt! 😃
Fru Strandh

#2 - Jenny ferm

Hoppas vinna till min systers hästar:-)

Svar: Så roligt, du är med i tävlingen! 😊
Fru Strandh

#3 - Christina

Tävlar gärna och ger borsten till min 9-åriga hästtokiga dotter!🐴

Svar: Kul, du är med i tävlingen. 😊
Fru Strandh