Fru Strandh

Vår i luften

Så härligt väder det har varit senaste dagarna! Verkligen vår i luften nu och jag bara längtar att få vara ute mer. Tänk att kanske ha en egen trädgård någon gång i framtiden... Det är särskilt sommarhalvåret som man saknar att bo utanför stan och närmare naturen. Igår tog jag och mannen en liten promenad på kvällen, det hade hunnit bli kyligare men var fortfarande härligt ute. Vi tog en sväng runt djurparken som finns uppe på berget utanför stan och det var jättemysigt. Vi hittade dessa vackra blåsipporna som slagit ut. 

Idag har det varit lika härligt väder och jag hade en riktigt bra dag på förskola som vikarie. Barnen skötte sig fint hela dagen och jag gick på sena passet vilket betydde att jag fick vara ute med barnen mycket - härligt! Efter jobbet kände jag spontant egentligen att jag helst bara ville åka till ett stall och sno en häst för att ta en uteritt alternativt åka upp och promenera på berget igen... Men vi var duktiga och tog oss i kragen lite så städade vi igenom hela lägenheten. Det behövdes! Men så skönt att det är klart nu, man trivs ju så mycket bättre i ordning och reda. 
 
Nu ska jag strax kika om jag har blivit bokad på jobb imorgon och sedan är det läggdags. I helgen händer spännande grejer också, vi har ett stor event för tonåringar i kyrkan på fredag och söndag kanske jag åker ner till min familj en sväng. Mina elever på ridskolan ska få hoppa denna veckan, de flesta i alla fall, och på torsdag är det dags för min första privatlektion på länge. Är så taggad! Ser fram emot en bra vecka.