Fru Strandh

Provrida?

Hej världen! Nu sitter jag och äter frukost framför datorn medan jag rekar lite vad jag ska göra under dagen. Detta blir min enda lediga dag under veckan så det gäller att passa på, jobbar hela helgen sen. Jag hade tänkt kolla på häst för jag har hittat en som verkar jättebra, men sedan fick jag inte tag i ägaren snabbt nog så vi ska höras av idag istället. Förhoppningsvis kan jag få komma och titta på den imorgon förmiddag kanske. Vart så sjukt stressad igår över att jag hittat en som stämmer in så bra på mina önskemål och så får man inte tag i ägaren... Till slut sent på kvällen svarade hon ju med ett sms och bad om ursäkt för hon inte hade kunnat svara. Det är bara att det vid detta laget är så att jag flera gånger sett annonser på hästar som verkat bra, men sedan har de hunnit säljas innan jag ens kommit och kollat på dem. Men vi håller tummarna för antingen denna eller någon av de andra jag sett det senaste, vill verkligen hitta en häst nu!

Jag har lite ärenden att fixa så jag tror att jag passar på att göra dem idag, ta en liten sväng in till stan. Och så ska jag laga mat med så jag har lite lunchlåda inför helgen. Jag jobbar helgkurs med två ryttare som har funktionsnedsättning för första gången, så det är lite pirrigt... Hoppas att jag kommer klara av det bra och hitta på lagom svåra övningar! Den söta bilden är förresten från i måndags när jag jobbade på Tunarp lite extra lång dag. Nu börjar gräset komma i hagarna så det är inte jättelångt kvar till betessläpp och detta var min sista måndag med stalltjänst för denna terminen. Av ridskolan är det fyra veckor kvar innan terminsavslutning och lite längre fram drar ridlägren igång. Kommer sakna mina vanliga elever men ska bli roligt med sommarlägren där man får jobba som ridlärare dagtid och så många dagar i rad dessutom. Superroligt är det och i sommar kommer jag har fem veckors jobb och resten av veckorna blir antingen semester eller jobb i vikariepoolen. 

Ikväll ska jag, Daniel och hans bror på bio för att se del två av Guardians of the Galaxy. Ser fram emot det, den första filmen var bättre än jag hade förväntat mig så denna blir nog också rolig! Baby Groot är så galet söt också, haha...!
 
 
#1 - hästnörd

Du skulle inte kunna skriva ett utförligt inlägg om vad det är du söker för häst och vad den ska användas till? Skulle vara intressant!

Svar: Det inlägget hittar du här! :) Från i februari när jag hade bestämt mig att börja leta egen häst: http://frustrandh.blogg.se/2017/february/dromhasten.html
Fru Strandh