Fru Strandh

Uteritt

Idag har jag jobbat en lite längre men härlig dag på Tunarp. Startade med en mysig uteritt med mina allra yngsta elever i hästlekis-gruppen. Små ryttare måste ju också få testa på hur det är att rida ut! Tror detta var gruppens andra eller tredje riktiga uteritt och det var första gången de fick testa att klättra med hästarna så mycket som vi gjorde idag. Riktigt roligt och ponnyerna skötte sig fint! Sedan var det hoppning för de andra grupperna. Efter det longerade jag en av våra rehab-hästar lite och sedan slängde jag i mig lite mat snabbt för att hinna hänga med på helgkursens uteritt och lära mig lite nya ridvägar. Det var riktig härligt uterittsväder och en underbar dag! 

När jag kom hem så blev det premiär att äta ute på balkongen för detta året. Satte mig ute i solen och åt resterna från lunchen samtidigt som jag läste en bra bok. Så härligt! Sedan under kvällen har jag mest kikat runt på hästannonser och försökt kontakta lite ägare och få information. Ni får ursäkta att hela denna hästletarprocessen tar sådan tid, men för mig är detta en viktig beslut och jag vill vara noga med att hitta rätt. Just nu är det svåraste att veta vilka man ska prioritera att provrida först och sedan att få tag i ägarna för det är långt ifrån alla som sitter redo vid telefonen när de lagt ut en annons uppenbarligen...
 
Hur som helst kom Daniel hem nyss, han har varit på svensexa för en kompis hela dagen. Imorgon blir det nog en ganska lugn dag, kyrkan på förmiddagen och sedan på eftermiddagen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på för Daniel är upptagen då också. Egentligen hade jag velat ha den där egna hästen och ta en lång, mysig uteritt på... Uppenbarligen vad dagens uteritt inte tillräcklig för min del, haha!