Fru Strandh

Tandläkare och pepp!
Idag har Queenie varit så duktig! Minns ni att hon var väldigt krånglig i somras när jag tog hem veterinären för att kolla hennes tänder? Om inte så hittar ni det inlägget här att läsa i efterhand. Eftersom hon hade rätt dåliga tänder då bestämdes det att nästa koll skulle bli om ett halvår, alltså nu ungefär. Jag bokade tid med en annan veterinär denna gången, den som jag egentligen hade velat ha förra gången men då hade hon inga lämpliga tider lediga. Hade även pratat med denna veterinären innan och berättat att hon var svår att kolla tänderna på i somras, därför hade jag fått lugnande medel i form av en gel man lägger under tungan. Den gav jag en halvtimma innan veterinären kom så att Queenie redan var lite borta. Sedan fick hon en spruta med lugnande också - och hon var såå enormt duktig under tandkollen!
 
Visst protesterade hon lite när hon fick sprutan med lugnande och även sen när hon fick sin tredje vaccinationsspruta i grundvaccinationen. Men hon kastade sig inte bakåt eller så, utan mer protesterade lite genom att försöka skaka bort den. Det gick jättebra att kolla tänderna och veterinären hade inga problem att greja med henne, plus att jag fick goda nyheter. Men fler detaljer får ni veta i vloggen från dagen som kommer upp senare. Måste även berätta att i måndags lyssnade jag på en föreläsning av Johanna Lassnack från Ryttarinspiration. Hon kom till ridskolan där jag tränar och höll sin föreläsning "Vad händer under hjälmen?" som handlade mycket om mental träning för oss ryttare - det var riktigt, riktigt bra! Jag blev så peppad, både på att fortsätta träningen med Queenie och att fortsätta utvecklas inom yrkesvärlden med hästarna. Och jag har egentligen mer att berätta, men nu måste jag verkligen sova så det får bli en annan gång... Godnatt!
Kommande veckan

Nu var det några dagar sen sist jag bloggade men hoppas ni har tittat på min senaste vlogg istället under helgen. Senaste dagarna har inte varit så väldigt spännande, men i veckan händer det lite mer. Ikväll ska jag på föreläsning på ridklubben och på torsdag kommer veterinären och kollar tänderna igen på Queenie. Sen har jag inte riktigt bestämt hur planen med Queenie ser ut framöver men jag orkar inte stressa fram något. Sen är det dags att börja julpynta lite hemma och jag är så glad att vi äntligen börjar få städat och lite bättre ordning! 

 
Äntligen!
Ja, nu var det dags att ta tag i detta med Youtube igen. Av olika anledningar som jag nämner i början av vloggen blev det en liten paus i att göra videos till min kanal, men nu är jag igång igen. Hoppas att ni tycker det är roligt!
 
 
Ni får gärna kommentera med tips kring olika videos att göra och berätta vad just du vill se på min kanal. Sprid även gärna kanalen och bloggen till andra som kan vara intresserade. Snart uppe i hundra prenumeranter på kanalen nu!