Fru Strandh

Julklappar och igångsättning
Idag har jag varit tillbaka hos sjukgymnasten på morgonen för att få ordning på min rygg där jag haft en muskelsträckning. Jag har fått fler övningar att göra och ska gå promenader samt tänka på hur jag lyfter. Senare på dagen åkte jag ut till Queenie och bestämde mig för att nu är det dags att börja sätta igång henne efter vintervilan. Eftersom paddocken fortfarande är stenhård blev det en promenad längs den vanliga lilla rundan som tar 20-30 minuter. Bra för både mig och hästen alltså! Planen framöver är nu att börja motionera och träna henne nästan varje dag, och så fort det är dagar som paddocken är okej får vi försöka använda den. Annars får det bli promenader och vissa dagar kommer jag nog lägga in klättring på promenaderna också. Sedan får vi se när jag känner mig redo att testa ridningen igen, men hon måste få komma igång lite efter vilan först känner jag.
 
Sedan ville jag bara visa er vad jag fick i julklapp (alla andra bloggare och youtubers har säkert redan gjort detta, men bättre sent än aldrig). Jag tror att jag har fått med allt som inte är hästrelaterat på bilden, kan hända att jag har missat något och i så fall är det för att jag börjat använda det redan... De sakerna som är hästrelaterade kommer upp i en typ  julklappshaul på youtube-kanalen så fort en grimma som jag skulle få i efterhand har kommit. So exited att prova allt på Queenie sen, jag bara älskar att få hästgrejer nu när man har egen häst, wiiieee!
 
Men ja, ni ser ju själva på bilderna allt annat jag fick och några av grejerna fick jag ihop med min man: presentkortet på bio samt båda askarna med godis, mums! Så får vi gå på bio ihop framöver så fort det kommer ut någon bra film. I den stora kartongen är det en fin julkrubba med belysning, jag valde att inte använda den i år eftersom vi har vår andra krubba framme. Nästa år blir den antingen denna istället eller båda om det får plats! Annars får man väl alltid plats den dagen vi väl bor i hus istället. I kortet med en ängel på fanns det lite pengar att köpa valfritt för och de går sannolikt till en bra pannlampa först och främst. De lila kortet är presentkort på Body Shop och det lilla smycket är från någon bra organisation som arbetade emot incest tror jag det var...? Minns inte riktigt tyvärr men fint var det! Och så som ni ser en jättesnygg stilren grå handduk och en produkt jag hade önskat mig från Body Shop som är till för naglarna. Och slutligen en mugg med hjärtan på - kan inte helt avgöra om de är i svart eller marinblått, haha! Men muggen är i alla fall från sista påsen i julkalendern som min alltför snälla mamma hade ordnat. I sista påsen låg en liten lapp bara om att jag fick sista gåvan när vi träffades för att fira jul. Tack alla för de fina julklapparna!