Fru Strandh

Hästträning
Äntligen är ju Queenie frisk och nu sätter träningen igång. Det blir fortsatt mycket promenader och jag har börjat trava så smått med henne. Men jag ska även börja rida mer och tömköra - så idag bjuder jag på en stallvlogg med tömkörning inspelad i fredags.
 
 
Och igår fick jag hjälp av min fantastiska kompis så jag kunde rida Queenie och det gick så galet bra! Skrittade över en liten bom, vi travade lite i paddocken och vi tog en sväng utanför paddocken också. Queenie var lugn hela tiden och jag är sååå glad att vi liksom inte har tappat allt vi byggde upp i början av året. Känns som att det bara är att börja där vi slutade typ, så galet härligt. Här kommer lite fina bilder från igår som en annan kompis tog. Duktiga lilla häst!
 
 
 
 
 
Sommarfin balkong
Häromdagen färdigställde vi även vår balkong sedan den har målats om. I ett tidigare inlägg har jag visat bilder från när vi gjorde i ordning här och satte upp ett nät för vår katt. Tyvärr lever hon ju inte längre så nu har vi valt att plocka bort nätet igen. Dessutom har bostasrättsföreningen målat den tidigare bruna väggen i vitt istället, och balkongräcket har blivit grått istället för ljus aprikos. Vi har haft problem med att duvor flyger in på vår balkong och gör sina behov här, haha - så nu har vi köpt snälla fågelskrämmare i form av två söta ugglor i reflex som vaktar vår balkong. Har fungerat jättebra hitills så hoppas det håller i sig! Vad tycker ni om resultatet? Jag är i alla fall jättenöjd och om ni undrar vart något är köpt så är det bara att skriva en liten kommentar så svarar jag om jag kommer ihåg. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Badrummet fixat
Ville bara visa upp lite bilder från det senaste vi har fått gjort hemma. Vi har haft rätt mycket att göra som vi har legat efter med ett tag hemma, så nu har vi bestämt oss för att liksom ta tag i att göra i ordning lägenheten rum för rum. Först ut blev badrummet för det var det minsta och viktigaste projektet. Vi har satt igen några hål i väggarna lite snyggare än förut (visst syns det typ inget alls på bilderna?). Hela badrummet är storstädat i minsta detalj och jag har rensat och sorterat om i skåpen. Det blev lite ny inredning i form av en ny tvålpump och vi har bytt våra handdukskrokar till en bättre modell. De gamla krokarna var lite vassa i kanterna på själva kroken vilket gjorde att hållaren på handdukarna gick sönder efter ett tag. 
 
I övrigt har vi haft allt sedan gammalt och om ni undrar vart något är köpt är det bara att lämna en liten kommentar nedan så ska jag svara om jag kommer ihåg. Är så nöjd med resultatet - känns fräscht, snyggt och utan mer saker än vi verkligen behöver. Visst, kanske inte som i värsta inredningskatalogen men det duger gott för oss! Nästa projekt är att få balkongen fin igen efter att den blev målad och där har vi redan kommit en bra bit på väg.