Hannah Strandh

Piercing, biltvätt och nyklippt
För första gången på länge ett inlägg som faktiskt inte handlar om hästar, haha! Jag fyllde 27 i somras och fick i present av min älskade man att ta ytterligare ett hål i ena örat. Det har jag gjort nu i veckan och jag är så sjukt nöjd! Har verkligen velat ha ett extra hål på ena sidan länge nu men aldrig kommit till skott med att göra det. Jag har haft de vanliga hålen i båda öronen sedan jag var 14. Jag har tänkt på att göra ett till i ena örat i några år nu. I presenten ingick även några nya örhängen så det blev vanliga, enkla silverörhängen som ni ser på bilden. Mina gamla som var köpta på typ ÖB hade börjat flaga typ, dessa nya är i sterling silver så borde hålla sig fina. I det nya hålet sitter ett läke-örhänge som jag måste ha minst i några veckor, det ingick i priset och jag valde ett med vanlig vit sten i. När hålet har läkt ska detta bytas ut mot en likadan silverkula som de andra två, fast mindre. Kommer nog bli snyggt hoppas jag.
Idag har jag även varit hos frisören och klippt mig - håret ser jätterakt ut efter att frisören fönade det torrt vilket jag aldrig gör annars. Jag vet inte riktigt om jag är nöjd än, längden är bra tror jag men tycker inte uppklippningen syns så mycket. Får väl se om det blir bättre efter dusch ikväll och när det lockar till sig igen efteråt. Bilen har även fått lite kärlek denna veckan och lämnades in på biltvätt. Den är skinande ren både på utsida och insida nu, så skönt! Det var evigheter sedan bilen städades så detta var välbehövligt. Skönt att få lite saker på "att-göra-listan" klara också. 
Och för er som vill veta - det går fortsatt bra med Queenie. Red ut igen häromdagen och idag stod tömkörning på schemat, dagarna emellan har det blivit promenader med mig till fots. För er som inte kan få nog av hästar kan jag tipsa om att VM i ridsport sänds på tv både denna och nästa vecka, mycket bra!