Hannah Strandh

Hopplektion och ledigt
Idag var jag så sjukt trött på morgonen! Tog hela förmiddagen att vakna ordentligt, haha. :P Det blev lite sent på tjejcellgruppen igår... Egentligen slutade vi i lagom tid men jag blev kvar och snackade med en kompis efteråt. Jag får väl helt enkelt säga såhär: Jag har för trevliga vänner och det finns alldeles för mycket att prata om! :) På gott och ont...
 
Hur som helst, så är jag ledig i två dagar nu. Fråga mig inte varför, jag hade nog tyckt det vart bättre att vara ledig torsdag och fredag, men nu är det alltså onsdag och torsdag. Tja, vad ska man säga, jag orkar inte ens försöka förklara för jag fattar det inte riktigt själv. Men jaja, ledigt är alltid gött! Jag kommer ägna tiden åt att greja här hemma, umgås med Daniel, rida och tävla, och kanske åka och köpa lite grejer vi behöver. Får se vad som hinns med men jag räknar med lördagen också. :)
 
Tävla ja! Den första maj kör vi igen, träningstävling på Falbygdens Ridcenter och jag är ju som bekant anmäld på ridskolehästen Monkey Love den här gången istället för Amols. Jag bestämde mig till slut för att bara hoppa 70 cm, det känns som att det får räcka eftersom det är första gången jag "tävlar" på honom. Det ska bli jätteroligt!
 
 
Idag var det hopplektion ute och jag hade Amols. Såhär ser han ut ovanifrån! Min fina lilla fux. :) <3 Verkligen synd att jag inte får hoppa honom högre! Jag trivs verkligen med honom, även om han kan vara lite krånglig ibland. Det gick ganska bra på lektionen idag, framförallt var det roligt! Det känns som att hälften av sprången blir riktigt bra men sen blir det också språng där jag faller tillbaka i gamla ovanor och själv hoppar "före" hästen. Alltså att jag reser mig i sadeln för tidigt... Det måste jag tänka på under tävlingen. Att det ska vara så svårt att få till det ibland. Man vet precis hur man ska göra i huvudet men man får ändå inte alltid till det. Träna, träna, träna!