Hannah Strandh

Fälttävlan och USA
 
Hej allihopa! Idag har jag suttit och slappat framför Tv:n för ovanlighetens skull - det är nämligen VM i fälttävlan. Och hör och häpna - det SÄNDS PÅ SVENSK TV! Woho! Än är inte undrens tid förbi, människor börjar få upp ögonen för att hästsporten faktiskt är en stor och populär sport. Hoppas att det fortsätter i den riktningen!
 
 
 
I veckan har jag ridit på riskolan, den nya ponnyn Muddi som ni ser på den svartvita bilden överst. Hon är jättemysig! Så synd att hon inte är stor häst bara, men det kanske är lika bra för då hade jag nog velat köpa henne. ;) Precis en häst i min smak! Framåt, lite nervig och har lika svårt att hålla sig still som jag. Ganska lydiga men ändå lite lagom utmaning att rida. Jag har vart så grymt sugen på att skaffa egen häst det senaste, men om jag är smart så borde jag vänta ett tag till... På nästa bild ser ni i alla fall medryttarhästen Baxter som jag var och red i torsdags. Vi galopperade ute på fälteten som var tröskade, jättehärligt!
 
 
Och så en sak till... I veckan fyllde jag i en ledighetsansökan, det har nämligen äntligen blivit bestämt att vi ska åka och hälsa på min syster i USA. :D Kommer bli så roligt! Vi har bokat resan och börjat planera. Vi kommer inte att vara där mer än en vecka visserligen, så man kanske inte hinner göra så mycket. Men bara att få träffa Ida igen efter flera månder gör det värt det! Det blir jag, Daniel och mina föräldrar som åker. Mina föräldrar stannar dock några dagar längre och tar en extra tripp till New York med syrran, men det blev lite för dyrt för oss så vi valde att boka ett tidigare flyg hem. :) Längtar!