Hannah Strandh

Resultatet!
Nu ska jag äntligen visa upp resultatet av vår sovrums-renovering! Från brunt och grönt med zickzack till snyggt och stilrent vitt med en grå fondvägg. Love it! Jag får medge att det inte blev helt perfekt... Lite kludd smög in under maskeringstejpen vid fondväggen och väggarna är inte helt superjämna överallt. Men det är klart bättre än förut och vi har varit nogrannare. :) För att vara första gången vi gör något sånt här själva är vi riktigt nöjda. Och jag kommer sova så gott nu i ett rum som känns mycket fräschare!

Golvpapp och prylar... Det är mer än man tänker från början som man behöver när man ska måla om. :) Som tur är kan vi tacka hyresvärdar MB Bygg för färg m.m. och Daniels pappa Peter för lån av bland annat arbetslampan!
 
Inspektion av fondväggen... Det såg så "flammigt" ut först men sen när den torkade blev det bra. :D Vi "papprade in" en vanlig pall som vi använde när vi målade långt upp för vi hade ingen stege. Man tager vad man haver!
 
Och här kommer lite före- och efterbilder. Förstår ni att ni ville måla om eller!? ;) Den som gjorde detta zickzack-mönster tyckte säkert det var skitsnyggt men vad ska man säga - det är helt enkelt inte alls vår stil!
 
Så nu blir det mer stilrent istället med neutrala färger - vill man ha mer färg i rummet kan man ju bara köpa nya gardiner eller kuddar till exempel! :) De vita fläckarna på före-bilden är förresten spackel, jag missade att fotografera innan Daniel satt igång att förbereda för måleriet i förra veckan.
 
Och så slutligen vår gråa vägg! För att det skulle hända något och inte bli ett helvitt rum, golvet är ju ganska ljust också. Som sagt, lite kluddigt i kanterna (skitsvårt att få det perfekt!) men ändå sjukt mycket bättre än förut då det var kludd långt ner på golvlisterna. :P
 
Nu ikväll kommer vi förhoppningsvis flytta in möblerna och kunna sova här - så länge det inte luktar för mycket fortfarande. I feel good, fy vad kul det kommer bli att inreda här nu!
#1 - Ann-Britt

Fint!!! Vad duktiga ni har varit! Det är verkligen kul att inreda ett nyrenoverat rum! :-)

Svar: Tack!! :) Det känns toppen! Vi har fått in lite möbler ny men ska bli mer och upp med spegel + tavlor också. :D
Fru Strandh

#2 - Anonym

Fyyyy vad fult!!! Jag fattar ännu mer! Det blev snyggt!

Svar: Hahaha, jaaa...! Inte min favorit av färgkombination direkt. ;) Men det nya gillar jag! Tack!
Fru Strandh