Hannah Strandh

Möt mina kollegor!
Är hemma sedan ett tag från en längre arbetsdag på Tunarp än vanligt. Jag hade mina två nybörjargrupper på förmiddagen och på eftermiddagen fick jag följa med på helgkursens uteritt för att lära mig ridvägarna. I sommar ska jag arbeta på ridläger i tre veckor och jag behöver kunna några av alla ridvägar runt Tunarp för att klara av det. Nu tänkte jag presentera er lite för mina fantastiska kollegor - ponnysarna!
 
 
Här har ni den enligt min mening busigaste ponnyn Emil till vänster och enligt min mening snällaste ponnyn Glimmer till höger. Här ligger de trötta och vilar trots att de inte ens gick med på dagens lektioner. ;)
 
 
Ponnyn Toya undrade nyfiket vad jag höll på med när jag fotograferade!
 
 
Här ser ni en del av ponnysarnas stora hage med otroligt söta Amir i mitten. Han har vit kropp och halva huvudet i grått, ganska häftig kombination! Dessutom är hans ena öga blått. 
 
 
Ytterligare en bild från hagen. Även om mina kollegor kan vara aningen busiga och envisa ibland så tycker jag väldigt mycket om att jobba tillsammans med dem!
 
 
Och här nedan ser ni den lilla hästen Joline som jag fick ta på uteritten. Inte den piggaste i stallet, men jag tror att hon toppar listan som en av de snällaste!
 
 
 
 
#1 - Anonym

Passade namn då 😝 Emil 😝😝

Svar: Haha, ja! ;) Det är väldigt passande på honom!
Fru Strandh