Hannah Strandh

Nytt år, nya möjligheter
Nu är 2016 snart till ändå och vi går in i ett nytt år. Jag är otroligt tacksam för året som gått och alla fantastiska möjligheter som Gud har gett mig. Jag törs till och med säga att det totalt sett har varit det bästa året i mitt liv där jag fått möjligheten att jobba med det jag älskar. För er som inte har följt mig under året ska jag uppdatera er lite på allt bra som hänt i mitt liv detta året:
  • Jag återupptog mitt bloggande efter en lång paus
  • Jag fick deltidsjobb som ridlärare i början av året
  • Vi köpte en ny bil (och sålde våra två gamla bilar)
  • Jag klarade av hästskötarexamen
  • Jag kom in på del ett av min ridlärarutbildning och har slutfört den
  • Min man och jag firade 3 år som gifta
  • Jag rider mycket mer och har utvecklats inom ridningen
  • Under hösten har jag startat två Pay&Jumps på 80 cm
  • Jag genomförde antagningsprovet till del två av ridlärarutbildningen (nöjd att jag tog mig så långt även om jag inte kom in)
Ja, det är väl typ de största händelserna i mitt eget liv under året. Och jag är så tacksam! Det viktigaste av allt är väl egentligen att jag mår bra. Jag är lycklig, trivs med mitt liv och mår tusen gånger bättre än vad jag gjorde på mitt förra jobb. Jag förstod nog inte riktigt att jag mådde dåligt då, inte förrän jag väl fick sluta och börja med något annat. Då blev jag mitt rätta jag igen som för det mesta är glad och positiv. Jag fick ju också jobbet som vikarie inom kommunen som trots lite upp och ner med bra och mindre bra dagar har det fungerat helt okej. Och jag är tacksam att det har gått så bra att kombinera med mina studier och mitt andra jobb. Sen har jag också varit kontaktperson åt en vän under stor del av året. Det har varit roligt och givande att få hjälpa till. Inom ridningen har jag tränat så mycket mer och hårdare än tidigare, och även om jag inte klarade mitt antagningsprov har jag verkligen utvecklats och kommer fortsätta på den vägen. Jag ska under 2017 försöka börja träna fler hästar, rida ännu mer och hoppas på att kunna köpa en egen häst. 
 
Jag skulle kunna sitta och oroa mig väldigt mycket inför 2017 egentligen. För trots att detta året har varit fantastiskt bra finns det frågetecken inför framtiden. Men jag väljer att inte oroa mig, att inte lägga energi på det, för det kommer inte göra saken bättre. Jag väljer att lita på Gud istället och att han har omsorg om mig. Har han tagit mig ända hit så kommer han också att ta mig vidare. Hoppas ni väljer att följa mig in i 2017 också, både här på bloggen men också på youtube och instagram (sök på fru_strandh). Ni får väldigt gärna också dela mina inlägg, videos och min sida på facebook så att bloggen sprids och hittar fler läsare. Min plan är att fortsätta blogga och kanske utöka med fler videos/vloggar och annat. Vi får se vart det leder helt enkelt men jag hoppas på att allt i mitt liv kommer fortsätta framåt under kommande året. Tack Gud för ett underbart 2016!
 
Och med detta sagt vill jag önska er alla ett riktigt gott nytt år!