Hannah Strandh

Ny pålle

Tänk så besviken jag blev när jag kom till träningen i stallet tidigare under dagen och såg att Aloumé var struken efter mitt namn... Men så nöjd jag blev ändå sen efter lektionen! Jag fick lov att testa en av ridskolans nyare hästar Filoma. En nätt liten tjej, lagom stor enligt min smak, känslig och fin i ridningen. Verkligen en Hannah-häst faktiskt! 

 
Det gick riktigt bra idag, fick jobba lite för att hålla igång galoppen och det var svårt att flytta in hennes bakdel på volt ordentligt bara men annars flöt allting på riktigt bra. Verkligen en liten pärla till häst, arbetsvillig och rolig att rida. Blir det inte Aloumé nästa gång har jag gärna henne igen. Kanske att något mer liknande denna häst är en sådan typ av häst jag BORDE köpa den dagen det blir dags att äga egen häst. Hon var inte så gammal men ändå schyst och lättriden liksom, dock utan att bli tråkig. Självklart är det alltid roligt att rida oavsett vilken häst man sitter på, men ibland kan jag tycka att vissa hästar (läs lugn, stabil, trygg läromästare som aldrig hittar på någonting) kan bli lite tråkigare i ridningen. Jättebra att ha att lära sig på, eller om man själv är lite rädd när man rider men inte min personliga favorittyp av häst helt enkelt. Men denna lilla donnan trivdes jag bra med, visst är hon söt?
 
 
Jag har även hunnit med att hjälpa min vän Pernilla att flytta idag. Så nu bor hon inte kvar i samma stad längre, kommer sakna henne för vi har umgåtts mycket under detta året. Men jag hoppas och tror att hon kommer få det riktigt bra så jag är jätteglad för hennes skull! Vi fick även ihop kvällens ungdsomssamling i kyrkan riktigt bra trots lite rörigare än vanligt. Var sedan med någon timma på bönenatten innan jag drog hem och nu sitter jag och käkar lite innan sängdags. Imorgon är det dags att hålla ridlektioner igen, woop!