Hannah Strandh

Lär känna mig!

Idag har jag suttit med bibeln, bett och lyssnat på lovsång en lång stund. Verkligen välbehövligt! Jag är ganska dålig på att varva ner och ta lugna stunder i bön inför Gud. Visserligen kan man ju alltid be såklart, men det är något särskilt med att verkligen avsätta särskild tid för det. Jag funderar mycket på livsval och framtiden just nu, jag vill vara helt säker på att göra rätt val. Ni kommer få veta mer när jag känner att det är dags. 

Jag fick en idé i morse att jag skulle ta och berätta 10 saker om mig som ni läsare kanske inte vet, så här kommer min lista:
  • Ett av de vackraste instrumenten jag vet är säckpipa. Det är så otroligt fint när det spelas på rätt sätt, och det finns många vackra låtar med just säckpipa.
  • Jag är väldigt barnsligt och skulle verkligen säga att jag har barnasinnet kvar. Tycker det är superroligt med alla former av lekar och tävlingar som vi ordnar i kyrkan bland annat, jag spelar fortfarande dataspel och det tog väldigt lång tid att sluta med leksaker av alla de slag när jag var ung. Och jag kan än idag titta på bra barnprogram och "barnfilmer", typ Disney.
  • När jag lyssnar på musik är jag väldigt noga med vilken musik jag lyssnar på. Utöver att jag vill tycka om melodin, så är texten oerhört viktig för mig. Jag vet hur mycket man kan påverkas av musik (har ni märkt det någon gång?) och vill därför bara lyssna på bra texter med bra budskap för att jag inte ska  påverkas negativt.
  • Jag tycker om att dansa! Troligen är jag inte särskilt duktig på det, men jag menar liksom spontandans hemma när man har lite bra musik på. Helst till lovsång såklart! Och jag sjunger gärna med i låtar också, högt och ofta. Stackars våra grannar...
  • Jag är lite extra svag för hästar med blåa ögon, eller ett blått öga. Det är så vackert och unikt! Överhuvudtaget gillar jag hästar som ser lite annorlunda ut, sticker ut från mängden.
 
  • De bästa filmerna jag vet är sådana där riktigt episka äventyrsfilmer med riktigt maffig musik och ett lyckligt slut. Sådana filmer som gör att man själv bara vill dra ut på något spännande äventyr i en annan värld!
  • Jag dricker inte kaffe som många vet, och jag dricker heller inte mjölk. Har aldrig gjort och kommer troligen aldrig att göra som det känns nu - det är rent äckligt enligt min mening. Mjölk med corn flakes eller oboy är gott, men jag dricker inte mjölk ur glas direkt som det är.
  • En av mina högsta drömmar inom ridningen är att kunna rida en häst fullt kontrollerad i god form utan varken träns eller sadel. Möjligen en rem runt halsen bara... 
  • När jag ser andras brudklänningar och tänker tillbaka på min är jag fortfarande jättenöjd med mitt val, min klänning är nog finast av alla brudklänningar jag sett!
  • Jag dras också lite extra till hästar som ingen annan riktigt tycker om. Typ det sura stoet som bits eller hästen med lite konstig kroppsform... Antar att jag tycker lite synd om de eftersom de inte är lika populära eller uppskattade av andra ryttare. Sedan tycker jag också mycket om att ha utmaningar att jobba med, det gör hästlivet ännu mer intressant!