Hannah Strandh

Liseberg

Alltså, äntligen! Efter flera år utan Liseberg blev det av att vi kom iväg dit. Vi gick tillsammans med fyra kompisar och fick till slut en riktigt rolig dag. Det började lite segt med att vi p.g.a. olika orsaker kom för sent och fick leta parkeringsplats i en evighet och jag var såå irriterad, men när vi väl hade kommit igång och åka släppte irritationen, haha... Sedan tog det ett tag innan vi kom igång med att börja åka ordentligt för vi åt lunch ganska direkt vi väl var inne på Liseberg. Men vi var där hela dagen i princip och hann åka ganska mycket, så roligt!

Och måste ju säga att min absoluta favorit fortfarande är Helix, trots att jag testade både Mechanica och Loke i år som jag inte har testat förut eftersom vi inte varit där på några år. Bilden nedan är tagen från utsikten i Göteborgshjulet och då var vi inte ens högst upp när den togs. Tycker att det lite ser ut som när man spelar The Sims när människorna är så små!
 
Vi hade totalt sett en bra dag och jag var så taggad över att äntligen få komma till Liseberg igen. Vi hann inte åka allt men vi hann med alla mina favoriter (både värstingar och klassiker) och det är jag så glad över! Vi var riktigt trötta allihopa när vi kom hem till Falköping igen men det var det värt. Bra dag! Och idag gör vi vår allra sista semesterdag för denna sommaren som är helt ledig utan något särskilt planerat. Kanske åker vi till stallet ihop och spelar in en vlogg med Queenie, vi får se hur det blir... Oavsett så blir det god middag framför en film ikväll så vi avslutar semestern på topp på vårt favoritsätt. Ha en fortsatt bra dag mina läsare, och kika in imorgon igen för då utlovas en tävling här på bloggen!