Hannah Strandh

Till Queenie och mig
Nu tänkte jag visa upp lite nytt som jag har köpt det senaste till Queenie och mig, och det blir ingen haul på youtube av detta eftersom det bara är en grej här som följer hästtemat. Jag var nämligen i onsdags och fyndade några hästsaker begagnat som jag hittat genom en säljes-grupp på facebook. Då var jag ändå i närheten av Skara Hästsport så jag tog en sväng in dit och kollade vad de hade.
 
Jag vill ju hålla igen lite med onödiga saker eftersom min man pluggar nu, men jag hittade ett så billigt och fint pannband att jag inte kunde låta bli... Ser ni vad det står på prislappen? Har tidigare kostat 299:- men nedsatt till bara 49:-, trodde knappt det var sant! I brunt läder som jag hoppas matchar tränset och lite bling på. Detta är tänkt mer till vardags, jag har ju ett som har tappat några stenar på tränset nu så jag kanske byter ut det mot detta. Dessa ser tyvärr inte ut att finnas kvar på hemsidan så vill man ha ett sånt gäller det nog att snabbt åka till butiken och köpa innan de säljs ut.  
 
Och förresten, det jag fyndade begagnat var en padd som höjer upp sadeln lite i bak vilket behövs till den sadeln jag tillfälligt använder. När jag väl kommer igång och rida igen vill säga... Och även en lädergrimma till att ha i transporten, vanliga nylongrimmor kan nämligen orsaka brännsår om hästen skulle få panik och försöka slita sig. Jag har också hört att lädergrimmor i ett sådant läge går sönder fortare? Så nu när jag ska fortsätta för den här tränaren som har sin gård en bit bort och jag kommer få transportera Queenie dit, så kändes det lägligt att skaffa en lädergrimma. Det är toppen att det går att hitta så mycket bra hästgrejer begagnat, men jag rekommenderar att man är försiktig när man stämmer träff för att köpa/sälja en pryl och om du är under arton - ta med dig en vuxen!
 
Däremot vill jag rengöra dessa två saker innan jag eventuellt visar upp dem och tar med dem till stallet, för de såg inte rengjorda ut sen innan och jag vet ju inte om hästarna i stallen där prylarna har varit är friska. Vill inte riskera att Queenie blir sjuk såklart, det är viktigt att vara noggrann med sådant så långt det går. Då kommer jag rengöra med hjälp av Virkon S och såklart pusta upp grimman efteråt för den hade nog hängt ett tag.
 
Och så ville jag bara visa upp lite som jag köpte till mig själv också för några veckor sedan! Ni som känner mig vet att jag verkligen inte är någon modeexpert, jag gillar inte att gå i affärer och shoppa kläder till mig själv, men samtidigt så slits ju tyvärr alla skor och kläder ut förr eller senare... Så det behövdes verkligen lite nytt i garderoben. Det blev ett par jeans, en tjocktröja och ett par höstskor. Jag länkar varje sak nedanför bilderna, samt skriver pris och vart jag köpte det ifall ni vill veta det. 
 
Först ut en tjocktröja från H&M i grått, ser ut som en helt vanlig tröja fast med en liten detalj i form av en knut i nedre hörnet. Snygg och mysig, perfekt när det blir kallt på vintern för sådana som fryser mycket - typ jag! Tröjan kostade 249:- och ni hittar den här
 
Ett par stretchiga jeans ifrån Cubus, de är i ganska ljus blå och utan hål eller rispor i. Lite annorlunda uppe vid byxlinningen, väldigt mjuka och sköna med bra passform på mig. De kostade 599:- och om jag har hittat rätt på hemsidan finns de här.
 
Och slutligen mina favoriter - ett par supersnygga skor från DinSko! Jag brukar ju inte ha så mycket guld men på dessa svarta skorna gör det sig riktigt bra tycker jag och tror det kommer passa med det mesta andra jag har i klädväg. Tjock sula och fodrade inuti så mina fötter håller sig varma i höst och kanske en bit inpå vintern också. Jag köpte dessa för 499:- för några veckor sedan, men såg att de nu ligger ute på rea för 199:- bara. Dock får man då åka till butik och leta för på hemsidan står det att de bara finns tillgängliga där. 
 
Det var allt för detta inlägget, för övrigt har jag haft en helt ledigt dag idag och det har varit så grymt skönt. Det behövdes verkligen! Jag har både hunnit greja i ordning lite här hemma inför att vi får besök på söndag men samtidigt hunnit ta det lugnt och bara njuta. Nu ska jag snart till stallet och ikväll blir det kyrkan. Ha en fantastisk dag allihopa!