Hannah Strandh

Mer julklappar!
Nu har det äntligen blivit dags att visa upp resten av julklapparna jag fick 2017. I haulen nedan visar jag upp alla hästrelaterade saker jag fick så om du är intresserad av att se det är det bara att trycka på play!
 
 
Sen vill jag även visa upp ett par andra saker som inte kom med i förra julklappsinlägget. Det var dels en sak jag hade lagt på ett annat ställe, jag ville inte ha den i kassen med allt annat för det var nog det finaste jag fick. Det är en replika (väldigt realistisk sådan) som Daniel köpte åt mig. Den kommer från mina absoluta favoritfilmer, Sagan om Ringen. Det är typ en brosch eller ett spänne i form av ett vackert löv som bärs av flera av karaktärerna i filmen. Ni som har sett filmerna vet nog, och ni som inte har gjort det borde absolut se dem! Jag kommer nog inte använda den som smycke, men det är en rolig liten "samlargrej" och kanske att jag kan inkludera den i inredningen hemma eller nåt? Tycker den är så jättevacker och asken som kom till också.
 
Och sedan en annan sak jag fick i efterhand, en filt från "Vinga Of Sweden" som jag inte hört talas om förut men tyckte den var fin och framförallt är den väldigt mjuk. Fick den väldigt lägligt för var är ändå sugen på att byta ut våra gamla filtar i vardagsrummet som blivit rätt slitna och tråkiga. Det passar jättebra med soffan just nu men planen är att byta överdraget på soffan till grått lite längre framöver så vi får väl se om den passar då eftersom den är brun och vit, annars får jag ha den någon annanstans. Men tack så mycket för dessa fina saker! Detaljbilder finns längre ner i inlägget.
 
 
 
 
 
Måste också få visa upp årets snygga kalender också, inköpt på Akademibokhandeln och jag har duktigt börjat planera varje vecka i mitt liv för att få lite mer ordning på livet och inne i huvudet. Älskar kombinationen av den fina bilden (gillar vanligtvis inte rosa men på naturbilder är det okej!) och det peppande citatet på utsidan. Självklart får kalenderna höra ihop med min friktion clicker-penna som ju är helt underbar, älskar att kunna skriva med bläck och sudda om det blir fel.