Hannah Strandh

Tillbaka i vardagen

Ja, som rubriken lyder - tillbaka i vardagen med jobb och annat. Vilket faktiskt är riktigt skönt just nu! Det blev ju väldigt mycket slappande under julledigheten så det är skönt att komma tillbaka till lite normala rutiner. Queenie fick en promenad i onsdags också, på tisdagen blev det dock inget eftersom det var mörkt när jag hade slutat jobbet och paddocken fortfarande inte är fixad - alltså stenhård. Dessutom blev det lite tjejkväll med några vänner från kyrkan, jättemysigt!

Igår däremot upptäckte jag att Queenies ena bakben var ganska svullet och blev lite orolig. Jag ringde veterinär för att rådfråga men fick beskedet att avvakta eftersom hon inte verkar halt, inte är varm i det och inte har feber. Hittar heller inget sår eller liknande så troligen har hon kanske vrickat sig eller nåt sånt... Vi får väl se hur det utvecklas men det var inte bättre idag så efter att ha spolat benet med kallt vatten igen får hon stå på box över natten för att se om det blir någon skillnad åt ena eller andra hållet. Tråkigt att det ska bli såhär när jag precis har börjat sätta igång henne igen men jag hoppas att det läker snabbt vad det än är så vi kommer igång igen. 
 
I övrigt har jag jobbat på denna veckan, ryggen känns bättre och jag gör duktigt mina övningar. Jag har varit uppe på hästryggen igen en liten stund, även om det bara var barbacka på en ponny. Ska försöka rida lite mer kommande vecka för nästa helg ska vi ridlärare på Tunarp få lite extra träning i ridningen. Men nu ska jag snart lägga mig, trött och glad efter tacokväll med goa vänner!