Hannah Strandh

Bra och dåligt
 
Hej alla läsare! Tänkte sammanfatta min senaste veckan i livet med att nämna några bra saker som hänt och några mindre bra saker. Vi kör en liten lista med tre punkter i varje kategori och vi börjar väl med tre lite mindre roliga saker:
  • Queenie var tyvärr inte helt, helt hundra i frambenen sist jag longerade henne. Hon är lite "öm i fram" som veterinären uttryckte det efter jag skickat film, när Queenie longeras på volt på hårt underlag. Veterinären kommer och kollar igen på henne nästa vecka så får vi se om det behövs någon mer behandling. 
  • Vi har beställt två armband från organisationen 4Ocean för att stödja arbetet med att städa upp allt skräp som vi människor slängt ut i haven. Mycket bra grej men det blir en stor tumme ner till Postnord som tar ut en extra avgift för att skicka hem armbanden till oss nu när de har anlänt till Sverige. Vi har ju redan betalat för armbanden och frakt till Sverige liksom... 
  • Jag blev sparkad av en häst häromdagen och har ett stort blåmärke som skiftar i regnbågens färger på låret. Tips från coachen: håll er undan om en häst försöker sparka!
     
 
Men sen har det också hänt mycket roligt och dessa saker kommer här:
  • Jag har äntligen fått sålt min gamla sadel för den summan jag begärt. Det lönade sig att ha lite is i magen och jag bad faktiskt till Gud att få den såld nu för bara ett litet tag sedan. Bönesvar! Jag har inte använt den på länge eftersom den inte passar Queenie så behövde pengarna till en annan i framtiden.
  • I torsdags red jag hopplektion för min vanliga tränare tillsammans med en kompis. Vi red ridskolehäst båda två och jag fick testa en häst jag inte ridit förut. Väldigt bussig häst som var lätt att lära sig på och det gick klockrent när jag väl hittat knapparna på honom. Kul att få hoppa lite ordentligt igen och verkligen träna! 
  • Jag har haft en jättehärlig midsommarhelg med familjen. På torsdagkvällen åkte vi till min familj på västkusten och spenderade midsommarafton med mamma, pappa och min lillasyster. Tyvärr blev det inte av att träffa någon mer från familjen med trevligt hade vi. Daniel och jag passade på att testa våra nya våtdräkter i havet. Vi stannade till midsommardagens morgon och senare samma dag var vi på kalas och träffade hela Daniels familj plus flera släktningar. Jättetrevligt!