Hannah Strandh

Terminsavslutning och systerflytt
De senaste dagarna har varit roliga och händelserika, men jag är så galet trött nu. Kommer nog somna gott ikväll, haha! Igår flyttade min lillasyster hemifrån till en alldeles egen lägenhet och jag åkte ner för att hjälpa till med flytten. Det var rätt rörigt men vi fick ihop det till slut och nu är syrran vuxen på riktigt, jättefin lägenhet hon har skaffat verkligen. Tror att hon kommer trivas jättebra där!
 
 
Idag var det klubbmästerskap i hoppning på Tunarp, jag jobbade inte men åkte dit ändå eftersom jag var ledig och har tittat på eleverna som red. Riktigt lyckad tävling - trevlig stämning, duktiga hästar och ambitiösa ryttare. Så roligt! Innan tävlingarna satte igång tog jag en sväng på vår nya ponny Cocos som jag har i träning nu och testade lite terränghinder med honom - så galet duktig och hoppade som han aldrig gjort annat. Förhoppningsvis kommer det upp lite fler bilder från detta vid senare tillfälle.
 
 
Nu är ridskolan slut för terminen och jag tackar alla mina härliga elever för ytterligare en rolig termin. Det är så kul att få vara er ridlärare och ni kämpar på så duktigt! Vi ses till hösten igen och nu är det dags för mig alla ladda om inför sommarens alla ridläger!
 
 
PS. Tack för de jättefina blommorna!
 
#1 - emma

kul att detgick bra att hoppa :)

Svar: Ja, jätteroligt! :)
Fru Strandh