Hannah Strandh

Lugn helg

Ja, som rubriken säger så har det varit en väldigt lugn helg. Och även dagarna innan helgen samt gårdagen, jag jobbade nämligen på förskola igen för en vecka sedan och åkte i samband med det på en förkylning som nu har börjat ge med sig. Så galet trött på att föräldrar inte kan hålla sina sjuka barn hemma alltså... Och jag har inte orkat göra särskilt mycket utan mest tagit det lugnt och Queenie har fått vila lite eftersom jag inte orkat träna henne. Idag och igår däremot tränade jag henne lite igen och på torsdag taggar vi för lektion. På jobbet red jag en ponny idag som behöver lite extra träning med högergaloppen och hon var så duktig!

Men nu har jag tagit en lugn kväll också för jag var så galet trött efter jobbet och stallet idag. Hoppas på att vara lite piggare imorgon och ska nog lägga mig strax så jag får sova ordentligt. Men nu vet ni också varför jag inte bloggat så mycket i helgen, har helt enkelt inte haft så väldigt mycket att skriva om. Hoppas att det händer lite mer bra och roliga saker i livet framöver som jag kan dela med mig av - men tills dess får ni ha det så bra och glöm inte att ta hand om er själva och vila ut när ni behöver det.  
 
 
#1 - Ann-Britt

Skulle inte ni på barnkalas! Då kunde ju ni följt med till Angelica i söndags!

Svar: Jo, men det blev inställt pga att de blev magsjuka. 😕 Jaha, var de kalas för henne också? Det hade vi inte fått veta ens. Men sen har vi ju ändå vart förkylda... 😷
Fru Strandh