Hannah Strandh

Ridfilm och ny design
Äntligen färdig och så sjukt nöjd! Jag har haft gott om tid att jobba med att förbättra min youtube-kanal igår och idag och har kommit en bra bit på väg även om det är mycket kvar tills allt är som jag vill. Jag levererar idag ett nytt fräscht utseende på youtube som delvis matchar det stilrena, nya utseende som bloggen fick för ett tag sedan. Tryck här för att kika hur det blev - måste säga att jag till slut är riktigt nöjd faktiskt! 
 
Jag tänker även försöka publicera nytt material på kanalen lite oftare, det var "bara" en vecka sedan senaste videon kom upp men redan nu är det dags för en ny! Tyvärr är materialet inspelat för typ en månad sedan men bättre sent än aldrig som man säger och jag tror det är många som vill se hur det gick för mig och Queenie i ridningen innan hon blev halt. Ni kan även märka att det saknas några filmer på min kanal, och tyvärr är det så att jag av olika anledningar raderade några igår. Dels p.g.a. nya regler gällande filmning i stallet där jag står, men även för att jag inte riktigt var nöjd med dessa p.g.a. tråkigt kvalité m.m. Hoppas på att kunna leverera roligare, bättre filmer med högre kvalitét framöver.
Det är verkligen ett rejält projekt att få allting precis som jag vill kring bloggen, youtube, instagram och min facebook-sida. Men det känns som att jag är på god väg att få allting riktigt snyggt och kommer jag väl igång med att starta eget kommer jag köpa en nya kamera och kanske lite annan utrustning. Då kommer även kvalitén på filmerna hänga med och matcha designen på youtube och bloggen. Så länge får ni jättegärna kommentera allt jag gör på alla möjliga kanaler jag har, tryck alla tummar upp/hjärtan ni kan och glöm inte att följa/prenumerera. Ju mer kanalen växer desto lättare och roligare för mig att göra ännu mera. Tack alla underbara följare för att ni finns och stöttar mig!