Hannah Strandh

Eurohorse
Alltså det går fortfarande så bra med Queenie nu, så skönt! Känns verkligen som att vi har kommit till ett läge där vi båda börjar lita på varandra mer. Hon blir mer avspänd i ridningen och vi har äntligen börjat nosa på formen i galoppen, sen ett par veckor tillbaka. Var ute på ridtur med en vän i stallet förra veckan. Hennes häst blev skrämd och backade in i Queenie varpå hon också blev rädd, men hon litade på mig och gjorde inte mer än att backa ner i diket. Hade detta hänt för ett år sedan hade vi nog varit hemma i stallet på tre röda, eller i alla fall hon... Så roligt att det går så bra, för varje ridpass växer hoppet om att kunna ha med henne på ridledarkursen i sommar istället för att låna häst. 
Helgen har varit riktigt bra också måste jag säga! Ridlektionerna på jobbet i lördags gick lite extra bra, allt bara flöt på och alla elever vågade utmana sig själva och var så duktiga, löste uppgifterna fantastiskt bra ihop med ponnysarna. Alltid kul när det känns sådär riktigt toppenbra när man åker från jobbet, den känslan kan man leva på länge. Finns inte mycket som är bättre i livet än att hjälpa andra människor växa och utvecklas! 
Igår åkte jag ner till Göteborg för att träffa min allra närmaste vän, en sådan vän som alltid finns där och som man kan prata om allt mellan himmel och jord med. Tyvärr bor vi på olika ort så vi ses inte lika ofta längre som när vi var yngre. Vi spenderade en heldag på Göteborg Horse Show men valde att bara gå på mässan (Eurohorse) och inte showen. Hade en fantastiskt rolig dag ihop och hittade massa fint till oss och våra pållar. Kommer självklart att visa upp det jag köpte i en haul på youtube framöver. Efter dagen var jag helt slut mentalt med så mycket folk och så mycket intryck, men det var det värt.
Nu är jag hemma från mitt andra jobb efter en rätt tuff dag som vikarie på skola. Tänker då minsann inte jobba som vikarie på inringning resten av livet, den saker är helt säker... Funkar en period men tror jag har varit där i för många år nu och tröttnat. Hästar tröttnar jag väl aldrig på i alla fall så planen nu är att åka ut till stallet och ladda batterierna och andas lite hästdoft.