Hannah Strandh

Rosor och hemuppgifter

Dagarna går och det är knappt det känns som att jag hinner med livet. De här två utbildningarna jag går för att få söka in på Ridledare blev rätt mycket mer jobb än jag räknat med. Nu är jag i alla fall klar med alla hemuppgifter man skulle göra i förväg till basutbildningen. På söndag gör jag antagningsprov till Ridledare och efter det så är det utbildningsträff på basutbildningen och sedan ska den vara helt avklarad. På ULK:en återstår en helg i slutet av mars men jag är snart klar med hemuppgifterna till den. Jag ska bara sätta ihop en presentation för att redovisa teorilektionerna jag har hållt i. Om jag orkar ska jag försöka få klart den nästa vecka så är allting färdigt sedan. 

Igår red jag privatlektion för att ladda upp inför söndagen, jag lånade ridskolehäst för att kunna fokusera lite mer på mig själv. Som väntat har jag träningsvärk idag, framförallt i magmusklerna... Hoppas det hinner gå över till söndag så jag kan vara på topp då! Red även en lektion förra veckan ihop med en kompis. Båda lektionerna blev blandat med lite dressyr och hoppning. Jättekul att träna lite igen! Så fort detta är över ska jag börja ta tag i Queenies utbildning lite mer och ta med henne på lektion för fortsatt hjälp. 

Förra veckan var det ju alla hjärtans dag och då fick jag en bukett röda rosor av min man. På kvällen gick vi på bio och såg Aquaman som var sjukt mycket bättre än jag hade väntat mig. Det var mysigt att få en kväll för oss själva, det blir lätt att vi glömmer bort sådant lite. Daniel är borta mycket eftersom han pendlar till skolan och jag har många bollar i luften som vanligt. Men jag jobbar på att försöka få undan saker och inte ha så mycket att göra hela tiden, ta ledigt ibland och även försöka att inte känna press att Queenie måste tränas varje dag. Fördelen med att ha egen häst är ju att man faktiskt får bestämma själv vad man ska göra med den. Jag har ju absolut mål att jobba mot men jag känner att vi måste få jobba mot dem i egen takt utan press från andra runt omkring. Just nu fokuserar jag på att reda ut denna veckan, att ladda upp inför provet på söndag och bara göra mitt bästa där. Sen ska jag vara ledig på måndag!